Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 7 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Lidl stunt weer met elektrische fiets, nu een ‘mountain e-bike’

Vorige week stuntte Lidl met een foeilelijke elektrische fiets voor 799 euro. Rijd je er toch liever wat stijlvoller bij, check dan de ‘mountain e-bike’ van Prophete, die je voor nog geen 1.000 euro aanschaft. Scrol helemaal naar beneden voor de verkoopinformatie.

Sommigen vinden het valsspelen, anderen zien een ‘mountain-e-bike’ als extra stimulans om in het weekend door het bos te crossen. Als je tot die laatste groep behoort, maak dan kennis met deze brute elektrische fiets van de Lidl.

Prophete ‘mountain e-bike’ bij Lidl

Deze elektrische fiets van Lidl is voorzien van een Blaupunkt achterwielmotor (36V/250W), die volgens de fabrikant een zeer natuurlijk aanvoelende trapondersteuning biedt. Op deze ‘mountain e-bike gaat de trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Ook de accu is van Blaupunkt (10,4 Ah, 36 V, 374 W). Die is in 4,5 uren opgeladen en biedt, afhankelijk van jouw fietsgedrag en de weersomstandigheden, een actieradius tot 100 kilometer.

Prophete mountain e-bike, elektrische fiets, lidl
(Afbeelding: LidlShop)

Meer specificaties van de elektrische fiets

Nog even wat willekeurige specificaties. Deze elektrische fiets van Lidl beschikt over 24 Shimano Acera-versnellingen met Rapid-Fire, hydraulische schijfremmen van Shimano en een een geveerde voorvork. De LED-display is overzichtelijk en heeft uitgebreide functies. De remkracht is optimaal dankzij V-brakes voor en achter. De banden zijn 28 inch groot en voorzien van een anti-lek Continental-ommanteling met ‘easy pump’ ventiel. Meer informatie over de Prophete ‘mountain e-bike’ lees je hier.

elektrische fiets, Lidl, mountain e-bike, stunt
(Afbeelding: LidlShop)

Verkoopinformatie

Dan nog de prijs, waarvan je bij Lidl in de regel niet snel schrikt. Je koopt de Prophete ‘mountain e-bike’ voor 999 euro. Daarbij heb je tien jaar garantie op het frame en twee jaar garantie op de accu. De fiets wordt voor 95 procent gemonteerd geleverd. Echt een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Ga je toch liever voor merk en design. Weet dan dat het Nederlandse VanMoof 1.000 euro korting geeft op de hufterproof elektrische fiets S2.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl stunt weer met elektrische fiets, nu een ‘mountain e-bike’
Sluiten