Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 17 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Lidl dropt stijlvolle elektrische transportfiets

Het is weer eens zover: Lidl stunt met een elektrische fiets. Ditmaal geen lelijk eendje, maar de robuuste en stijlvolle Llobe E-bike 28 Cargo.

Deze elektrische fiets van de Lidl is uitgebracht in zowel een heren- als damesmodel. In de Llob E-bike 28 Cargo worden design, stevigheid en een scherpe prijs met elkaar gecombineerd.

Robuuste elektrische fiets van Lidl

De Llob E-bike 28 Cargo heeft het design van een ouderwetse transportfiets. Opvallend door het robuuste frame, de witte banden en het stijlvolle comfortzadel.

elektrische fiets, lidl, e-bike, transportfiets
(Afbeelding: LidlNL)

Het uiterlijk van de transportfiets van Lidl wordt afgemaakt door de bagagedrager voorop. Het enige smetje is de accu op de achterste bagagedrager, maar met een ingebouwde accu ga je niet een elektrische fiets vinden voor deze prijs. Bovendien is een los te koppelen batterij in de praktijk handiger dan een ingebouwde, omdat je die in de woonkamer kunt opladen.

Specificaties van de Llob E-bike 28 Cargo

De Llob E-bike 28 Cargo beschikt over een borstelloze voorwielmotor (36V, 250 W) die in drie verschillende standen trapondersteuning biedt tot 25 kilometer per uur. Dat in combinatie met de drie Shimano-versnellingen met draaigreepschakeling zorgt voor veel comfort onder verschillende omstandigheden.

elektrische fiets, lidl, e-bike, transportfiets
(Afbeelding: LidlNL)

De accu (10,4 Ah, 374 W) die je op de bagagedrager van deze elektrische fiets van Lidl ziet liggen is van Samsung. Die is opgeladen in 4 tot 6 uren. De actieradius is onder normale omstandigheden 80 kilometer. Verder beschikt de Llob E-bike 28 Cargo over een aanduwhulp tot 6 kilometer per uur, Kenda-banden en een Velo-zadel. Meer specificaties lees je hier.

Te koop bij Lidl voor een scherpe prijs

Je koopt de elektrische fiets voor 1.099 euro en dat is natuurlijk zeer scherpe prijs, zoals we van Lidl gewend zijn. De Llobe E-bike 28 Cargo wordt binnen vijf dagen voor 95% afgemonteerd bij jou thuis afgeleverd. op het frame heb je tien jaar garantie, op de accu twee jaar.

Check ook: 5 fitness-accessoires die je bij de Action voor een prikkie koopt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lidl dropt stijlvolle elektrische transportfiets
Sluiten