Action, Aldi, Lidl device deal: handige Bluetooth headset voor een prikkie

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een goedkope Silvercrest handsfree bluetooth set bij de Lidl gevonden. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest handsfree set

Tegenwoordig zitten in alle nieuwe auto’s handsfree setjes. Je verbind je telefoon met de auto en je hoeft je trouwe smartphone onder het rijden niet aan te raken. Erg handig omdat je aardig wat boetes bespaard. Alleen wanneer je een wat oudere auto of een oldtimer rijdt zit die optie er helaas niet bij. Wij hebben de oplossing, een goedkope Bluetooth handsfree set van het huismerk van de Lidl, Silvercrest.

Goedkoop en gemakkelijk boetes vermijden

De handsfree set van Silvercrest is ten eerste ontzettend compact en makkelijk te gebruiken. Je verbindt de set met je telefoon via Bluetooth, je hangt de set op en je kunt handsfree bellen. Ideaal toch? Zo hoef jij niet het risico te lopen om boetes te pakken en kun je je telefoon altijd opnemen.

De compacte set werkt op een sterke accu. Je laadt de set gemakkelijk op via een sigarettenaansteker of volt aansluiting in de auto. De sterke accu heeft wel tot 6.5 uur gesprekstijd en heeft een stand-by tijd van 650 uur. Lang meegaan doe deze jongen zeker.

Ophangen is ook geen probleem. Bij de handige set krijg je een meegeleverde ophangclip zodat je de handsfree Bluetooth set op een gewenste hoogte kan ophangen. De carkit is geschikt voor telefoons met Bluetooth 4.1 en hoger en heeft een geïntegreerde luidspreker en microfoon.

Je haalt de handige set van Silvercrest voor maar 14.99,- euro in huis en je haalt hem gewoon bij de Lidl.

Let wel op, de handsfree sets gaan hard en zijn nu uitverkocht. Binnenkort komt er weer een nieuwe lading aan, wees snel en scoor er één.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: handige Bluetooth headset voor een prikkie
Sluiten