Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 27 nov 2018

Action, Aldi, Lidl device deal: goedkope en veelzijdige Lenco sportcam 700

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een betaalbare Lenco sportcam (action camera) bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Lenco sportcam 700

Met de winter en aankomende wintersporten in aantocht hebben we vandaag een deal gevonden voor de skiërs en snowboarders onder ons. Je maakt je vakantie alleen nog maar mooier met gave foto’s en video’s. Daarom hebben we vandaag een goedkope en degelijke Lenco sportcam voor je gevonden.

Voor een prikkie gave en vooral prachtige beelden schieten is ideaal toch? Met deze puike action camera gaat dat helemaal goed komen.

Lenco sportcam

De toffe Lenco sportcam 700 biedt alles wat je nodig hebt en dat voor een hele scherpe prijs. De Lenco sportcam 700 is een moderne action camera met wifi en 4K beeldkwaliteit waardoor je haarscherp filmt. De camera heeft een 170 graden hoeklens en legt alles haarscherp vast terwijl jij mee kijkt over het 2 inch grootte LCD-scherm.

De camera heeft verschillende filmmodus zoals: 4K (30 fps), Full HD (60fps), HD Ready (120 fps), daarnaast maakt hij foto’s met een 16 megapixel camera. De foto’s en video’s zet je gemakkelijk op je telefoon door de ingebouwde wifi in de Lenco sportcam.

Over de batterij hoef je je geen zorgen te maken. De batterij gaat (als je constant filmt) 1,5 uur mee. Naast de camera krijg je en een heleboel extra’s bij zoals een water en val bestendige casing, oplaad kabels en verstel beugels. Zo bevestig je de camera gemakkelijk op je helm.

Je krijgt heel veel action cam voor heel weinig geld.

Je haalt de toffe Lenco sportcam 700 voor maar 59,99,- eurootjes huis, een koopje toch? Bestel hem gemakkelijk op Lidl shop. Meer informatie over de toffe Lenco sportcam vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: goedkope en veelzijdige Lenco sportcam 700
Sluiten