Lidl device deal: nooit meer de weg kwijt met de Teasi Core fietscomputer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Teasi Core fietscomputer gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Teasi Core fietscomputer

In de device deal rubriek bespreken we regelmatig deviches voor in woon of slaapkamer, voor vakantie of voor in je auto. Vandaag hebben we een puike deal gevonden voor de fietsliefhebbers onder ons! Mocht jij iedere zondag je stalen ros uit de schuur pakken om een lekker stukje te gaan fietsen en ben je wel toe aan een nieuwe route? Dan is deze Teasi Core fietscomputer echt wat voor jou.

Teasi Core fietscomputer

Eenvoudig navigeren via een handige app

Het uitzoeken van nieuwe routes kan natuurlijk best leuk zijn! Alleen ben je meestal twee dingen te gelijk aan het doen, lekker fietsen en op de borden aan het letten zodat je niet verdwaald raakt.

Dat is met deze fietscomputer van de Lidl gelukkig verleden tijd. Je verbindt jouw smartphone via een handige app door middel van Bluetooth aan de fietscomputer. De fietscomputer navigeert hierdoor gemakkelijk tijdens het fietsen, hij beheert je trainingsgegevens en laat zien of je toevallig een belletje krijgt onder het fietsen.

Compact en spatwater dicht

De Teasi Core fietscomputer is met zijn schermgrootte van 5.08 centimeter lekker compact en daarnaast ook nog eens (IXP5) spatwater dicht. Het is dus geen enkel probleem wanneer je de computer meeneemt tijdens een gure zondag. Uiteraard krijg je er een fietsbevestiging bij en een USB kabel om hem op te laden.

Veel fietsplezier voor een kleine prijs

Je scoort de fietsheld nu extra goedkoop! Hij is normaal al niet onwijs duur, maar de Lidl doet er nog even een schepje bovenop met 28% extra korting. je scoort de Teasi Core fietscomputer nu voor maar 49.99,- euro. Bestellen? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: nooit meer de weg kwijt met de Teasi Core fietscomputer
Sluiten