Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 31 dec 2018

Action, Aldi, Lidl device deal: stijlvolle Silvercrest bluetooth luidspreker

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een betaalbare Silvercrest bluetooth luidspreker bij de Lidl gevonden. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest bluetooth luidspreker

Muziek zal ook in 2019 een grote rol in ons en jouw leven spelen, daarom hebben we een scherpe deal gevonden zodat je komend jaar voor een mooie prijs van je favoriete muziek kan genieten.

Vanaf 3 januari scoor je bij de Lidl in de buurt of online op de Lidlshop een toffe bluetooth luidspreker in drie verschillende kleuren, zwart, donkerroze of blauw. De speaker is met zijn 145 gram licht van gewicht en met zijn 9,2 x 6,7 x 3,9 cm afmetingen lekker compact.

Silvercrest luidspreker

De box heeft een passief membraan voor een rijk geluid, 5 watt speaker en TWS-functie: twee van deze luidsprekers kunnen worden gekoppeld aan een stereo zodat je extra dik geluid hebt. De gekleurde speaker gaat lekker lang mee door zijn 650 mAh batterij, hierdoor kan de Silvercrest luidspreker maar liefst acht uur uur lang muziek afspelen.

De speaker heeft een bluetooth reikwijdte van maximaal tien meter. Mocht je gewoon met een 3.5 millimeter AUX kabel muziek willen luisteren is dat uiteraard geen probleem.

Deze box is ideaal voor feestjes, sporten of gewoon voor bij je interieur! Een prima box voor een prima prijs.

Een goede prijs

Het mooie aan de Silvercrest luidspreker is natuurlijk de prijs. Voor de schappelijke prijs van maar 2 tientjes haal je deze dikke speaker al in huis. De speaker scoor je bij de Lidl en meer bestelinformatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: stijlvolle Silvercrest bluetooth luidspreker
Sluiten