Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 12 dec 2018

Action, Aldi, Lidl device deal: Silvercrest gourmetset

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we gourmet set gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest gourmetset

Voor de liefhebbers van een traditionele kerst blijft gourmetten natuurlijk het leukst om te doen tijdens de kerstdagen. Met de gehele familie aan de tafel en lekker eten. Alleen is een oud gourmetstel uit de tijd en erg gevaarlijk. Voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe gourmetset biedt de Lidl de ideale oplossing. Vanaf zeventien december verkoopt de budgetsupermarkt twee handige sets zodat jij een heerlijke kerst hebt.

Lidl Gourmetsets

De Lidl biedt twee verschillende luxe gourmetsets aan. Je hebt de keuze uit een rechthoekige en een langwerpige set. De set bestaat uit twee verdiepingen met onder plaats voor raclettepannetjes en boven een grillplaat, voor ieder wat wils! De grillplaat is voorzien van een hoogwaardige ILAG® anti-aanbaklaag zodat je woonkamer niet blauw staat en de plaat gemakkelijk af te wassen is. De temperatuur is gemakkelijk te regelen met de traploze regelaar.

Bij iedere set krijg je ook bijpassende spatels en pannetjes. Bij de lange grillplaat krijg zes stuks van ieder en bij de rechthoekige gourmetstel krijg je acht stuks van ieder.

Afmetingen van de sets

  • Lang: 56,5 x 8 x 12,5 cm
  • Rechthoekig: 37,5 x 22 x 12,5 cm
  • Kabellengte: 2 meter

Luxe gourmetten voor scherpe prijs

Naast de vele opties en het luxe design heeft de gourmetset nog een voordeel, de prijs. Je haalt de sets vanaf zeventien december in huis. Eén set kost maar 17.99 en je bestelt de sets online of je haalt ze in de Lidl bij jouw in de buurt.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: Silvercrest gourmetset
Sluiten