Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 27 december 2018

Lidl device deal: train je in 2019 fit met de Samsung Gear fit smartwatch

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Samsung Gear fit smartwatch gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Samsung Gear fit 2 pro smartwatch

Heb je voor volgend jaar als goed voornemen fitter worden of überhaupt gaan sporten? Dan hebben we vandaag een device deal gevonden die jouw sportprestaties naar een hoger niveau tillen. Vandaag hebben we een super slim sporthorloge gevonden, de Samsung Gear fit 2 pro.

Samsung Gear Fit smartwatch

De compacte en sportieve smartwatch heeft een stijlvol design en weegt met zijn 33 gram bijna niets, perfect voor je sportoutfit dus!

Vele opties om jou inzicht tegen in je sportprestaties

De Samsung Gear fit 2 pro is jouw ideale partner om al je prestaties met je te delen. Door de hartslagmeter krijg je een accurater beeld van jouw gezondheid, slaappatroon en het aantal verbrande calorieën. De sportieve smartwatch meet dag en nacht jouw activiteit door de ‘continue activity tracking’ en de automatische activiteitsdetectie en opname!

Ook voor de actieve zwemmer is dit horloge de perfecte deal! Het horloge is waterdicht en heeft een gedetailleerde zwemtracking via de Speedo On-App! Daarnaast heeft de Samsung Gear fit 2 ingebouwde GPS, MP3-speler en de optie om via Spotify naar muziek te luisteren.

Een echte smartwatch met een sportief tintje

Uiteraard kun je de smartwatch met je telefoon verbinden zodat je al je berichten, oproepen en afspraken via je pols binnen krijgt. De smartwatch is met ieder model smartphone te koppelen en tilt jouw sport prestaties in 2019 naar een hoger niveau!

Lijkt jou dit wel wat? Ren dan naar de Lidl bij jouw in de buurt of bestel hem online op de Lidl-shop en haal voor 149.00,- euro de smartwatch in huis!

Nog niet overtuigt? Check hieronder de review van de Samsung Gear fit 2 smartwatch van onze collega’s van WANT.

Helemaal fit worden in het nieuwe jaar? Meer tips om af te vallen lees je hier!

Reageer op artikel:
Lidl device deal: train je in 2019 fit met de Samsung Gear fit smartwatch
Sluiten