Pim Jansen
Pim Jansen Uncategorized 8 jan 2019

Action, Lidl, Aldi device deal: stijlvolle 2-in-1 notebook en tablet

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Trekstor SurfTab Twin bij Lidl gevonden. Een extreem handige combinatie van een netbook en tablet voor de vriendenprijs van 229 euro. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl aanbieding: Trekstor SurfTab Twin

De Trekstor SurfTab Twin is de ideale 2-in-1 notebook die je in een handomdraai verandert in een tablet. Handig voor onderweg als je even snel je mail wilt checken en wilt surfen. Verwacht uiteraard geen high-end apparaat voor die prijs, het apparaat doet echter wel wat je ervan mag verwachten. De Trektor SurfTab Twin is een twee-in-een notebook/tablet. Het magnetische tablet-dockingstation zorgt ervoor dat je de tablet kunt losmaken en opnieuw kan aansluiten op het toetsenbord. Op deze manier kan de Surftab twin 10.1 worden omgevormd van een tablet naar een notebook en weer terug.

Netbook en tablet in één

In de notebookmodus biedt de Surftab twin 10.1 een volledig functioneel toetsenbord. Hij is perfect afgestemd op de functies van de Surftab en zorgt voor een snelle bediening. Aan de andere kant is de Surftab twin 10.1 in tabletmodus perfect voor onderweg. Zonder het toetsenbord is hij zelfs nog lichter en flexibeler.

De Trektor specs

Wat krijg je dan voor slechts 229 euro? Alles is redelijk ‘basic’ maar het functioneert buitengewoon goed. Zo heeft deze Trekstor de beschikking over een Intel Atom Z8350 processor (1.92 Ghz), 2MB cache en 2 GB aan werkgeheugen. Wat opslagruimte betreft krijg je maximaal 64 GB tot je beschikking. De grafische kaart maakt gebruik van het werkgeheugen, verwacht dus geen overdreven prestaties. Bluetooth is aanwezig net als de mogelijkheid om via wifi verbinding te maken, bijvoorbeeld met je smartphone in tethering-modus.

Voor 229 euro een complete netbook bij Lidl

Al met al koop je voor 229 euro een bijzonder leuke notebook die je in een handomdraai verandert in een tablet. De Trekstor SurfTab Twin bestellen doe je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl, Aldi device deal: stijlvolle 2-in-1 notebook en tablet
Sluiten