Lidl device deal: een wekker die je telefoon draadloos kan opladen

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een iHome wekker gevonden die ook nog eens draadloos je telefoon kan opladen. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: iHome iBTW23 wekker

We kennen het allemaal wel. Je gaat naar bed voor je verdiende nachtrust, zet je wekker op je telefoon en gooit je device aan de lader. Terwijl je ligt te dromen raak je per ongeluk het draad van je telefoon en hij laadt niet meer op. Niet echt heel handig, gelukkig is er altijd een oplossing! De Lidl verkoopt nu een alarmklok die jouw telefoon draadloos oplaadt.

Lidl iHome wekker

Geen snoeren meer naast je hoofd

Dat deze iHome wekker ideaal is voor iedere smartphone gebruiker is wel duidelijk! Deze klok doet meer dan de tijd aangeven en jou wekken! Deze jongen kan namelijk ook nog eens jouw smartphone opladen terwijl jij lekker ligt te dromen.

De iHome wekker van de Lidl beschikt namelijk over een Qi-oplaadvlak waardoor jij jouw device alleen maar op de wekker hoeft te leggen! Super handig, hierdoor hoef jij geen snoeren meer naast je hoofd te hebben tijdens het slapen. Voor de Qi-technologie moet je wel een redelijk nieuwe smartphone hebben, even goed checken of het kan!

Verder heeft de slimme klok ook nog een Bluetooth functie waardoor je ook nog eens muziek kan afspelen via je telefoon op de wekker. De iHome beschikt over een 6 watt waardoor hij jou gegarandeerd uit je bed trekt!

Een aanwinst voor je slaapkamer

Deze slimme klok is een ware aanwinst voor je slaapkamer! Een wekker, oplader en Bluetooth box in één, wat wil je nog meer? Mocht je interesse hebben dan moet je wel even je portemonnee trekken. De iHome iBTW23 kost je 74,99,- eurootjes! Bestellen? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: een wekker die je telefoon draadloos kan opladen
Sluiten