Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 28 jan 2019

Aldi, Lidl, Action device deal: een handige robotstofzuiger

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een handige robotstofzuiger gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest robotstofzuiger

Stofzuigen, het blijft een klusje wat moet gebeuren maar eigenlijk niet heel leuk is. Je staat een kwartier lang in de pestherrie met een stofzuiger te slepen die achter iedere tafelpoot blijft hangen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het handige snoer wat zichzelf (nooit) oprolt. Het is gewoon onhandig! Gelukkig is er hoop en kan jij gemakkelijk dat klusje skippen. De Lidl verkoopt een handige robotstofzuiger die het vuile werk voor jou doet!

Lidl Silvercrest robotstofzuiger

Komende zaterdag sta jij niet meer met een stofzuiger in je handen maar bestuur je hem gemakkelijk via je smartphone. De Silvercrest robotstofzuiger is jouw ideale hulpje in huis. De stofzuiger reinigt op een hele fijne manier jouw woonkamer zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

De handige huishulp heeft een krachtige accu die een uur meegaat en al het stof, zand en ander viezigheid hardhandig aanpakt. De stofzuiger heeft vier reinigingsprogramma’s en is geschikt voor harde ondergronden en tapijten tot 1 cm hoog. Daarnaast heeft de stofverzamelaar vijf verschillende standen zodat hij voor iedere woonkamer geschikt is.

Het leuke aan de Silvercrest robotstofzuiger is de handige app waarmee je de stofzuiger specifiek instelt zodat je stofzuiger het altijd doet! Verder krijg je een laadstation, adapter, afstandsbediening en een heleboel extra borstels zodat je huis brandschoon wordt.

Veel stofzuiger voor veel geld

Je haalt de stofzuiger al voor 149.00,- euro in huis. De Lidl verkoopt de handige huishulp vanaf 31 januari op de website en in de winkel! Meer informatie over het robothulpje vind je hier.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl, Action device deal: een handige robotstofzuiger
Sluiten