Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 13 feb 2019

Lidl device deal: Silvercrest gaming-headset

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een professionele en betaalbare Silvercrest gaming headset gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest gaming headset

Voor de fanatieke gamers onder ons is een gaming-headset een must. Je hebt betere focus bij de game, hoort alles beter en kan zo dus beter gamen. Daarnaast kun je op je vrije avond het net wat later maken aangezien je jouw huisgenoten niet stoort met alle game-geluiden. Het jammere is dat die gaming headsets best prijzig kunnen zijn. Gelukkig biedt de Lidl hulp met de goede en betaalbare gaming-headset van Silvercrest.

Silvercrest gaming headset

Goed geluid en leuke opties

Onverstoorbaar gamen voor een kleine prijs, klinkt goed toch? Dat doe je met de gaming-headset van Silvercrest zeker weten. De headset heeft twee drivers van 40 millimeter voor helder geluid. Daarnaast zit de koptelefoon comfortabel over je oorschelpen door de leren kussens. Met zijn gewicht van ongeveer 300 gram maakt hem zeer licht en zeer comfortabel.

Daarnaast komt de gaming-headset met vele leuke opties. De koptelefoon beschikt over permanente RGB-verlichting met zeven kleuren die het logo doen oplichten, verwijderbare flexibele microfoon en eenvoudige volumeregeling en muting direct op de kabel. Daarnaast beweeg je zeer gemakkelijk door de 2.5 meter lange kabel, krijg je er twee 3.5 mm stekker-aansluitingen (audio/microfoon) bij en een USB-stekker voor stroomvoorziening.

Veel koptelefoon voor je geld

Waarschijnlijk voelde je hem al aankomen, de headset is niet duur. Je tikt de headset voor minder dan vier tientjes op de kop. Je scoort de headset bij de Lidl, en meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: Silvercrest gaming-headset
Sluiten