Stuff 5 dec 2018 Marlon Labrie

Action, Aldi, Lidl device deal: draadloze powerbank met flinke capaciteit

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een toffe draadloze powerbank bij de Lidl gevonden. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: draadloze powerbank van Silvercrest

In deze tijd met een lege telefoonbatterij zitten kan echt niet meer, je wil tenslotte altijd bereikbaar zijn toch? Powerbanks zijn de oplossing, deze handige apparaatjes helpen in iedere batterijloze situatie uit de brand. Vandaag hebben we weer zo’n ‘redder in nood’ voor je gevonden. Bij de Lidl ligt er vanaf 13 decemeber een puike draadloze powerbank in de schappen.

Draadloze powerbank van Lidl

Deze stijlvolle powerbank heeft naast zijn mooie looks ook een flinke krachtbron. De draadloze powerbank heeft een capaciteit van maar liefst 8000 mAh. Deze jongen kan dus zonder problemen je telefoon met gemak twee keer opladen. Ideaal voor onderweg, op school of bijvoorbeeld op een festival!

Draadloos opladen

Deze powerbank heeft één belangrijk punt, het opladen. Dat gaat zeer gemakkelijk met deze krachtpatser. Geen gedoe meer met draadjes die te klein zijn of eventueel los schieten. Deze jongen werkt super makkelijk, je legt je telefoon erop en hij laadt op. Door Qi technologie kunnen de meeste (high-end) smartphones van de laatste jaren hierdoor worden opgeladen.

Je trouwe telefoon kan tijdens het opladen niet zomaar van de draadloze powerbank afvallen. Op de powerbank zit een rubberen ring zodat je telefoon niet kan verschuiven. De Silvercrest powerbank heeft nog een pluspunt. Dat is de USB poort zodat je eventueel ook een tweede apparaat ouderwets via de kabel kan opladen.

Ben je op zoek naar een sterke en stijlvolle draadloze powerbank? Dan is dit de device deal voor jou. De Silvercrest draadloze powerbank is vanaf 13 december te verkrijgen in de webshop en de winkel en kost maar 24,99,- eurootjes.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: draadloze powerbank met flinke capaciteit
Sluiten