Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 4 jan 2019

Action, Aldi, Lidl device deal: de zeer degelijke Nokia 8 voor 299 euro

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een super aanbieding gevonden bij Lidl: de Nokia 8. Voor een echte vriendenprijs van 299 euro heb je een bijzonder goede smartphone die normaal gesproken een flink stuk duurder is. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Nokia 8: het vlaggenschip van Nokia

Deze deal is absoluut de moeite waard. De Nokia 8 is het eerste Android vlaggenschip van het ‘nieuwe’ Nokia. Het toestel beschikt over een Snapdragon 835-chip met 4GB RAM. Dat is ruim voldoende om alle apps en games vloeiend te laten draaien.

Updaten naar Android 8.0

De Nokia 8 is voorzien van een degelijk 5,3 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440. Dit geeft een pixeldichtheid van 554 ppi. Mocht je dat totaal niks zeggen:  op dit schermformaat zorgt het ervoor dat de afzonderlijke beeldpuntjes nauwelijks zichtbaar zijn. De Nokia smartphone draait op Android 7.1.1 (Nougat), redelijk recent dus. Overigens zul je snel gebruik kunnen maken van de update, zodat je toestel beschikt over Android 8.0.

Een high-end smartphone voor een budgetprijs bij Lidl

De Lidl smartphone aanbieding betekent simpel weg dat je voor 299 euro een smartphone hebt met tal van high-end specificaties. De belangrijkste features zetten we even op een rij:

  • 5,3 inch IPS LCD scherm (2560 bij 1440 pixels)
  • Quad HD display met 4K weergave-mogelijkheid
  • Snapdragon 835-chip met 4GB aan werkgeheugen
  • 64GB aan uitbreidbare opslagruimte
  • Twee 13 megapixel-camera aan de achterzijde
  • Draait op Android 7.1.1 (Nougat)

Zoals altijd is het voor Lidl aanbieding raadzaam om er snel bij te zijn, de voorraad is namelijk beperkt tot enkele exemplaren per filiaal. Overigens hoef je niet naar de winkel, je kunt ‘m ook gewoon online bestellen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: de zeer degelijke Nokia 8 voor 299 euro
Sluiten