Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 23 apr 2019

Lidl device deal: met deze lantaarn bouw jij een feestje op de camping

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een onwijs handige lantaarn gevonden bij de Lidl die je deze vakantie mee moet nemen. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest Bluetooth lantaarn luidspreker

We kennen het allemaal wel. Je bent aan het roadtrippen of staat op camping van een festival met je vrienden en dan wordt het avond. Terwijl het donker wordt ga je opzoek naar een lamp, maar die ben je weer eens vergeten. Jezelf omkleden of een biertje pakken is in het donker nu eenmaal lastig! Maar wij zijn de minste niet en hebben vandaag een multitaskende lantaarn gevonden die jou kampeertrip een stuk leuker maakt!

Lidl Lantaarn

Een ideale reispartner

Mocht je tijdens je vakantie niet beschikken over een kampvuur en gitaar, dan is dit de oplossing! Deze puike lantaarn van Silvercrest kan namelijk twee dingen te gelijk. Deze handige lantaarn verlicht niet alleen je ‘campspot’ hij kan ook nog eens jouw favoriete plaatjes draaien!

De handige kampeerlamp heeft een dimbaar led licht waardoor je jouw kampeerplek goed verlicht! Daarnaast draai je via een AUX-kabel of Bluetooth 5.0 jouw favoriete plaatjes. De lantaarn beschikt namelijk over een speaker van 5 watt waardoor je een bescheiden campingfeestje kan geven.

De ‘partylamp’ heeft verder een bluetooth bereik van 10 meter, een handig handvat, een sterke accu die maar liefst 8 uur lang muziek kan afspelen op 50% volume en hij is IPX4 spatwaterdicht. Een ideale reispartner tijdens je roadtrip, en hij maakt jouw camping bezoek op bijvoorbeeld Lowlands nog net wat leuker.

Scherp geprijsd

Handige attributen hoeven helemaal niet duur te zijn! Zo is ook deze lantaarn goed betaalbaar. Je tikt de lichtkoning voor 19,99,- eurootjes op de kop en je hebt de keuze uit twee kleuren! Interesse? Je moet even geduld hebben, je besteld hem vanaf 25 april! Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: met deze lantaarn bouw jij een feestje op de camping
Sluiten