Stuff 7 jan 2019 Jan de Raab

Action, Lidl, Aldi device deal: krachtige multifunctionele NutriBullet blender

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Nutrition NutriBullet gevonden zodat jij in 2019 vele gezonde shakes en smoothies kan maken. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl aanbieding: Nutrition NutriBullet

Als er één ding is waar de foodie anno 2019 niet zonder kan, dan is het wel een krachtige blender. Voor al die liefhebbers van gezonde drankjes is er goed nieuws: één van de betere blenders is nu in de aanbieding bij Lidl. Voor slechts 59.99 euro ben je de trotse bezitter van deze multifunctionele keukenhulp. De krachtige blender stelt je in staat om de lekkerste smoothies en shakes zelf samen te stellen. Je volgt gewoon je eigen smaak en bepaalt zelf hoe jouw smoothie eruit komt te zien. Wil je een nieuwe combinatie van exotische smaken uitproberen, dan is de blender je beste vriend.

Lidl device deal nutribullet blender

Heerlijke shakes, smoothies en sauzen

In een handomdraai maak je de heerlijkste creaties voor jezelf of voor je gasten. Je hoeft de blender uiteraard niet exclusief te gebruiken voor smoothies of verantwoorde shakes. Met hetzelfde gemak bereid je sauzen en desserts. Gebruik de blender eventueel ook om parmezaanse kaas te raspen, koffiebonen te malen of noten fijn te hakken. Op die manier zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel.

Handig receptenboekje

Om het je nu nog makkelijker te maken ontvang je bij aanschaf van de Lidl Nutrition NutriBullet een handig receptenboek zodat je nooit zonder inspiratie zit. De blender kost slechts 59.99 euro en is hier te bestellen, maar wees er snel bij, in veel gevallen is de voorraad beperkt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl, Aldi device deal: krachtige multifunctionele NutriBullet blender
Sluiten