Lidl device deal: speel vele game klassiekers op de Atari Flashback Gold

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de nieuwe Atari Flashback Gold gevonden bij de Lidl . Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Atari Flashback Gold

Het lijkt ons soms zo gaaf om even terug in de tijd te gaan om dan een ouderwets potje Space Invaders te spelen op een retro console. Gelukkig hoef je daar geen tijdreis machine meer voor aan te schaffen. Je hoeft alleen maar de Atari Flashback Gold 9 in huis te halen, hem op je tv aan te sluiten, je vrienden te bellen en spelen maar!

Atari

De Atari Flashback Gold 9 neemt je eenvoudig mee terug in de tijd. De toffe console bevat maar liefst 120 retro Atari en Activision spellen waar je uren mee uit de voeten kan. Van Space Invaders, tot aan River Raid, het staat er allemaal op. Daarnaast hoef je niet je stoffige beeldbuis van zolder te halen, door de HDMI aansluiting sluit je de Atari console gemakkelijk aan op je nieuwe HD tv!

Naast de de vele spelmogelijkheden ziet de Flashback Gold 9 er ook nog eens gaaf uit. Het lijkt alsof de console gewoon uit de 80’s komt, maar heeft wel een nieuw fris jasje. Bij de console krijg je twee handige draadloze controllers maar, je kan ook gewoon je oude vertrouwde Atari controllers inpluggen voor het echte retro gevoel!

Heel veel games voor een kleine prijs

Je hoeft niet bang te zijn dat je onwijs veel geld neer telt voor deze puike console. De Atari Flashback Gold 9 kost je nu maar 99,- eurootjes en je vind hem bij de Lidl of online op de Lidl-shop. Geen geld voor een console met 120 games waar je vele leuke herinneringen mee ophaalt. Meer info over de retro console, vind je hier.

Meer een PS4 man? Dan moet je deze zeer goedkope PS4 games van de Lidl zeker even bekijken.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: speel vele game klassiekers op de Atari Flashback Gold
Sluiten