Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 16 mei 2019

Met deze oersterke zonne-energie powerbank kom jij zonder zorgen de zomer door

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we powerbank op zonne-energie gevonden bij de Lidl wat ideaal is voor de zomer. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest powerbank met zonnepaneel

Natuurlijk powerbanks zijn hartstikke handig, maar zodra deze telefoonhulpjes leeg zijn heb je er niet meer zoveel aan. Mocht je dit jaar gaan roadtrippen of ga een aantal festivals bezoeken? Dan hebben wij de ideale powerbank voor je gevonden. Deze krachtpatser van Silvercrest zorgt ervoor dat jij de gehele dag je telefoon kan opladen.

Lidl powerbank

Nooit meer opladen

Het handigste aspect van deze ‘lifesaver’ is zijn milieuvriendelijke kant. De Silvercrest powerbank laadt zichzelf namelijk op door middel van een zonnepaneel. Hierdoor hoef jij deze powerbank van te voren niet meer op te laden en kan je de gehele dag gebruik maken van deze krachtpatser. Sta je toevallig op een festival en wil je altijd bereikbaar zijn, dan is dit jouw ideale festivalpartner.

Een sterk en praktisch karakter

Met zijn capaciteit zit het wel goed, de oplaadkampioen beschikt over 5000 mah waardoor hij jouw telefoon gemakkelijk een aantal keer oplaad op een zomerse dag. Verder is de powerbank spatwaterdicht (IPX4) en krijg je er een handige houder bij zodat je hem met zuignappen op je autoruit kan plakken zodat jouw Tomtom het de gehele dag blijft doen.

Een puike zomerhulp voor een scherpe prijs

Je koopt deze zonnepaneelbatterij Lidl en daarom is de prijs van deze jongen best wel laag. Je betaald namelijk maar 9.99,- voor deze handige powerbank. Je bent dus voor een tientje altijd bereikbaar terwijl je op de leukste festivals de beest uit hangt. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Met deze oersterke zonne-energie powerbank kom jij zonder zorgen de zomer door
Sluiten