Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 17 jan 2019

Lidl device deal: optimaal van je wijn genieten met deze wijnklimaatkast

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een wijnkoelkast gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: stijlvolle wijnkoelkast

Het perfecte glas wijn drinken, dat lijkt alleen in goede restaurants of in een chique bar te kunnen. Maar ook jij kan gewoon thuis genieten van een perfect gekoeld glas wijn. Dat kan allemaal met deze puike en vooral stijlvolle wijnkoelkast van het merk Klarstein.

Lidl Karlstijn Wijnkoelkast

De handige en compacte wijnkoelkast zorgt ervoor dat jij, je vriendin en-/of gasten voortaan genieten van wijnen die perfect op temperatuur zijn. De toffe klimaatkast ziet er strak uit door zijn mooi zwarte design in combinatie met blauw ledlicht. Een strak design wat zeker niet misstaat in jouw keuken en je keuken chique tintje geeft.

De Karlstijn wijnkoelkast heeft een volume van 25 liter en heeft plek voor maar liefst acht flessen wijn. De koeler heeft een temperatuurbereik van 8 tot 18 °C waardoor jij je favoriete flessen alcoholische druivensap perfect koelt.

De deur van de koeler is dubbel geïsoleerd voor een optimale koeling. Het stijlvolle blauwe ledlicht schijnt ook in de binnenkant voor betere zichtbaarheid. Verder heeft de Karlstijn wijnkoelkast een uitneembaar RVS wijnrek en handig touchscreen voor eenvoudige bediening.

Een puike koelkast voor en nette prijs

De flitsend ogende koelkast is nu ook nog eens te koop voor een vriendelijk prijsje. Voor het luttele bedrag van 109.00,- euro staat de wijnkoelkast al in jouw keuken te pronken. De Karlstijn wijnkoeler is te koop bij de Lidl of op de Lidl-shop. Kopen? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: optimaal van je wijn genieten met deze wijnklimaatkast
Sluiten