Lidl deal: een dikke houtskoolbarbecue voor een lekkere prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een hele toffe houtskoolbarbecue gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Tepro Houtskoolbarbecue

Het weer wordt beter, de dagen worden langer en de zomer komt er langzaam aan! Een goed moment om alvast vooruit te kijken een kleine investering te doen om jouw zomer nog net wat leuker te maken dan dat ‘ie’ (waarschijnlijk) al wordt. Wij hebben onze ogen open gehouden en hebben een hele toffe houtskoolbarbecue gevonden bij de Lidl.

Tepro houtskoolbarbecue

Praktisch barbecue-en voor een leuke prijs

Een biertje in de hand, goed stuk vlees op de bbq en de zon op de kop! Klinkt als een ideale zomerdag! Om die dagen net wat lekkerder te maken hebben wij een puike bbq gevonden. Deze houtskoolkoning is zeer praktisch, stijlvol en ook nog eens goed te betalen.

De barbecue is voorzien van een geëmailleerd grillvlak van 56 x 42 cm, waardoor je gemakkelijk voor meerdere personen te gelijk kan bakken. Het houtskoolvlak is in hoogte verstelbaar door middel van een zwenkhengel, zo is de temperatuur steeds eenvoudig bij te stellen. Verder heeft de bbq in de klep een handig warmhoudrooster boven de grill waardoor je burgers lekker warm blijven.

Om het af te maken heeft de bbq optimale luchtcirculatie door de vier afzonderlijke ventilatieregelaars! je bakt je vlees optimaal gaar. Tevens heeft de houtskoolbarbecue een uitklapbare tafel aan de zijkant met flessenopener (wel zo handig), haken voor spatels en heeft hij twee wielen zodat hij makkelijk te verplaatsen is.

Een mooie bbq voor een puike prijs

Kortom, veel barbecue voor weinig geld! Je toffe bbq voor het luttele bedrag van 99.99,- eurootjes op de kop! Je besteld hem online op de Lidl-shop, meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl deal: een dikke houtskoolbarbecue voor een lekkere prijs
Sluiten