Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 11 feb 2019

Lidl device deal: Silvercrest pc speakerset, goed geluid voor weinig geld

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een toffe speakerset van Silvercrest gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest pc speakerset

Op een regenachtige zondag is er niets lekkerder dan je favoriete serie bingewatchen met een grote zak chips. Natuurlijk wil je dat wel doen in samenhang met goed geluid. Uren met oordopjes in je oren of het geluid van je laptop of tablet is gewoon niet alles. Om dat wat aangenamer te maken hebben we een toffe deal voor je gevonden. Een mooie pc speakerset van Silvercrest die je voor een prikkie op kan halen.

Silvercrest pc speakerset

Groot is de speakerset niet, groots qua geluid wel! Het pakket bestaat uit drie speaker. Twee kleine speakers en een subwoofer om ook de bas lekker door te laten klinken. Of je nu series wil kijken of zelf muziek in elkaar kan flansen, met deze speakers heb je een prima oplossing die ook nog eens goed geluid geven.

AUX kabel aansluiting en een regelbare bas

Je sluit je tablet, laptop, pc of telefoon gemakkelijk via de AUX kabelaansluiting. Je draait dus ook gemakkelijk je favoriete muziek via de Silvercrest pc speakerset. Liefhebber van een beetje meer bas? Dat is geen probleem voor de speakerset, de bas is regelbaar waardoor je hem op jouw manier instelt.

Goed geluid voor weinig geld

Uiteraard is de (pc) speakerset van de Lidl niet al te duur! Je tikt de handige set voor minder dan drie tientjes op de kop. Meer informatie over de speakerset van Silvercrest vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: Silvercrest pc speakerset, goed geluid voor weinig geld
Sluiten