Action, Aldi, Lidl device deal: Silvercrest foodprocessor

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Silvercrest foodprocessor gevonden zodat jij in 2019 vele gezonden maaltijden kan maken. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest foodprocessor

Voor de mensen die na de kerst geen genoeg meer kunnen krijgen van koken of mensen die gezonder willen gaan eten in 2019 hebben we een topdeal gevonden. En wel een foodprocessor van het elektronica huismerk van de Lidl, Silvercrest. Makkelijk indien je gezonder wil eten.

Silvercrest foodprocessor

Met deze alleskunner wordt het koken alleen maar leuker. Je maakt gemakkelijk (sport)shakes, versgeperst sap, sauzen en bijvoorbeeld guacamole. Daarnaast is deze keukenheld ideaal voor malen, mengen, versnipperen, kneden, roeren en emulgeren.

De machine heeft twee snelheden en een extra pulse-functie zodat jij de perfecte shake of saus kan maken. Daarnaast heeft de Silvercrest foodprocessor een afneembare mengkom van twee liter, drie openingsmaten voor het verwerken van kleine en grote ingrediënten, een snijschijf voor de bereiding van friet, een mini-versnipperaar voor het hakken van kleine hoeveelheden droge producten (noten) en een aparte citrussapcentrifuge voor verse sappen.

Of je wil afvallen of aankomen in 2019, met deze foodprocessor gaat je dat zeker lukken! Een keukenheld die je altijd uit de brand helpt.

Veel voor weinig

Je krijgt dus ongelofelijk veel opties en mogelijkheden voor een tamelijk kleine prijs. Voor maar zes tientjes haal jij deze Silvercrest foodprocessor al in huis. Je scoort deze keukenheld vanaf drie januari bij de Lidl in de buurt of op de Lidl shop.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: Silvercrest foodprocessor
Sluiten