Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 11 dec 2018

Action, Aldi, Lidl device deal: Silvercrest espressomachine

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een goed betaalbare espressomachine gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest espressomachine

Je dag begint altijd beter met een zelfgemaakte espresso of cappuccino. Alleen is een degelijk espresso apparaat nog best aan de prijs. Uiteraard zijn er ook goedkopere oplossingen. Vanaf zeventien december verkoopt Lidl namelijk een mooie espressomachine met veel opties voor een scherpe prijs, zodat jij je partner op zondagochtend kan verwennen met je barista-kunsten.

Espressomachine Lidl

De compacte espressomachine werkt met gemalen koffie en heeft verschillende koffiestanden. Het Silvercrest-apparaat maakt kleine en grote espresso’s, cappuccino’s en latte macchiato’s. Zo maak je voor iedere gelegenheid de perfecte kop koffie. Het fijne aan dit apparaat is dat er al een melkopschuimer bij zit, je hoeft dus geen extra opschuimer aan te schaffen. Om al je zorgen weg te nemen, krijg je er ook een koffiestamper bij zodat niet heel je aanrecht onder de gemalen koffie zit.

Naast de vele opties heeft de machine een handig zeefopzetstuk, zodat je twee koppen te gelijk kan zetten. Daarnaast berg je de zeef gemakkelijk op in de zeefhouder aan de achterkant. Het melkreservoir, druiprekje en de zeef zijn allen geschikt voor de vaatwasser.

Afmetingen

  • Inhoud watertank: 1,2 liter
  • Inhoud melktank: 0,7 liter
  • Afmetingen espressomachine: 20,5 x 32,4 x 30,8 cm
  • Kabellengte: 100 cm

Scherpe prijs

Uiteindelijk is een scherp prijskaartje natuurlijk ook belangrijk. Je haalt deze Silvercrest espressomachine al voor 99,99,- euro in huis. Je bestelt de machine op de webshop van de Lidl of je haalt hem in de winkel. Vanaf zeventien december is de koffiemachine verkrijgbaar.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: Silvercrest espressomachine
Sluiten