Met deze opvouwbare barbecue kun je de hele zomer altijd en overal grillen

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een handige opvouwbare barbecue gevonden bij de Lidl wat ideaal is voor de zomer. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: opvouwbare barbecue

Barbecueën waar je maar wil! Klinkt ideaal toch? Dat doe je uiterst gemakkelijk met deze opvouwbare barbecue van de Lidl. Hij is compact, gemakkelijk mee te nemen en duurzaam! Ideaal voor een spontane barbecue in het park met je maten!

Opvouwbare barbecue

Grill waar je maar wil

Met deze jongen worden wegwerpbarbecues verleden tijd! De opvouwbare barbecue neem je ten eerste gemakkelijk mee! Mocht je halsoverkop gaan barbecuen op het strand of in het park, of ben je opzoek naar een BBQ voor op de camping? Dan is deze grillmeester ideaal!

Door zijn gewicht van 4.2 kilo neem je hem gemakkelijk opgevouwen mee, wanneer je hem opvouwt ontstaat er een praktisch handvat aan de bovenkant waardoor je hem overal mee naar toe kan tillen!

Gemakkelijk te gebruiken

Gemak is het kernwoord van deze barbecue. Mocht je hem willen gebruiken dan klap je hem eenvoudig uit en je bent klaar om te gaan. De kolen verwarmen lekker snel door de trechtervormige kolenbak met ventilatieopeningen! Hierdoor sta in no-time te grillen op het praktische rooster van 42 x 28,5 cm. Verder is de opvouwbare grillkoning gemaakt van gepoedercoat staal waardoor hij lang meegaat en daardoor een duurzame BBQ is!

Veel grill plezier voor een klein bedrag

Mocht je deze opvouwbare barbecue ontzettend graag willen? Dan hoef je er niet de hoofdprijs voor te betalen. De barbecue kost je maar 14.99, een prikkie natuurlijk. De BBQ ligt bij de Lidl en je besteld hem hier.

Reageer op artikel:
Met deze opvouwbare barbecue kun je de hele zomer altijd en overal grillen
Sluiten