Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 29 maart 2019

Lidl deal: net op tijd voor de zomer, de opblaasbare jacuzzi is terug

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal kan je de MSPA opblaasbare jacuzzi van de Lidl weer bestellen. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

‘Back in town’

We hebben de goed betaalbare jacuzzi al eens behandeld, maar omdat de bubbelkoning nog al populair was kon niet iedereen (die dat wil natuurlijk) de jacuzzi bestellen. We hebben geluk, hij is weer terug in de schappen van de Lidl! Maak je zomer net een stukje leuker en zet deze jongen in je tuin.

Opblaasbare jacuzzi van de Lidl

Genieten zonder gedoe

Het opblaasbare bubbelbad heeft een doorsnede van 180 cm en is 70 cm diep en biedt plaats voor vier personen. Bubbelen kan deze jongen uitstekend, dat komt door de 118 bubblejets die rondom de jacuzzi zitten verwerkt. Koud zal je het niet krijgen in dit betaalbare bruisbad, het bubbelbad kan een watertemperatuur van maximaal 42 graden bereiken. Schoonmaken hoef je hem ook niet, dit komt door de meegeleverde filter die het water schoon filtert. Gedoe met een pomp kun je ook achterwegen laten aangezien de opblaasbare bubbelheld een ingebouwde pomp heeft.

De temperatuur regel je gemakkelijk door de eenvoudig te bedienen afstandsbediening. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken dat je er doorheen zakt, het opblaasbare bubbelbad is gemaakt van 0,75 mm dik PVC en daardoor heel degelijk.

Haal de sigaren en corona’s maar in huis en ga een heerlijke zomer tegemoet.

Een opblaasbare jacuzzi voor een prikkie

De bubbelkoning van de Lidl maakt jouw zomer net wat lekkerder en doet ook nog eens voor een hele scherpe prijs! Je tikt de opblaasbare jacuzzi voor maar 289,- eurootjes op de kop! Wees wel snel, ze zijn zo weg. Alle informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl deal: net op tijd voor de zomer, de opblaasbare jacuzzi is terug
Sluiten