Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 28 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Lidl stunt met spotgoedkope racefiets voor beginnende wielrenners

Wielrennen is leuk, maar het is zo duur om met die hobby te beginnen. Goed nieuws: Lidl brengt hier verandering in met spotgoedkope KS Cycling racefiets.

Lidl stunt met racefiets

Heb je altijd al een racefiets gewild, maar is het er op wat voor manier dan ook nog niet van gekomen? Dan is deze deal van Lidl een mooie stok achter de deur. Deze KS Cycling racefiets beschikt over alle basics voor een recreatieve wielrenner en is vooral betaalbaar. Maar dan ook echt.

KS Cycling racefiets van de Lidl
Bron: Lidl shop

Om te beginnen met het design van KS Cycling racefiets. De Lidl-fiets is voorzien van een nette zwart-rode kleurencombinatie met witte details. Naast de looks heeft de fiets een aantal fijne opties die jou als beginner genoeg rijcomfort bezorgen.

Specs van de KS Cycling

De KS Cycling racefiets heeft een sterk aluminium frame, een racezadel, hollekamervelgen, 28″ M-TRAXX banden en een stel goede remmen voor je veiligheid. Deze fiets heeft 14 SHIMANO-derailleur versnellingen, waardoor jij soepel kunt schakelen. Geloof ons, dit is genoeg voor een beginnend of recreatief wielrenner. Om het plaatje compleet te maken heeft de KS Cycling racefiets een aerodynamische voorvork (type: 1 1/8″ Ahead Race Fork) en pedalen met haken en riempjes zodat je schoenen veilig vast zitten.

KS Cycling racefiets van de Lidl
KS Cycling racefiets van de Lidl
KS Cycling racefiets van de Lidl

Scherpe prijs: 269 euro

Als je wil beginnen met wielrennen is deze racefiets een perfecte optie om je hobby op te ontdekken. Je betaalt bij Lidl 269 euro voor deze KS Cycling racefiets en dat is echt bijzonder weinig. Interesse? Kijk dan hier.

Fiets jij liever op een elektrische fiets maar ben je nog op zoek naar een nieuwe tweewieler? Check dan onze deze overzichtspagina en vind jouw favoriete e-bike.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lidl stunt met spotgoedkope racefiets voor beginnende wielrenners
Sluiten