Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 15 april 2019

Lidl deal: met deze keramische barbecue ben je klaar voor de zomer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een hele toffe keramische barbecue gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Buschbeck Kamado keramische barbecue

Het warme weer gaat nu echt zijn intrede doen! Na dit (ijs)koude weekend wordt het eindelijk weer tijd voor zonnestralen, tuinfeestjes, biertjes en niet te vergeten barbecues! Helemaal met Pasen gaat de zon schijnen en dat geeft jou de mogelijkheid om de paasbrunch in te wisselen voor een paasbarbecue! Heb je thuis nog geen dikke braai staan? Dan is deze keramische barbecue van de Lidl ideaal voor Pasen!

Keramische barbecue

Compact in formaat, maar groots in prestatie

De toffe Big Green Egg imitatie is ideaal voor aankomend weekend en natuurlijk de zomer! De ei-vormige bbq is gemaakt van hittebestendig keramiek en heeft een vuurvaste binnenkant. Daarnaast heeft de keramische barbecue een duurzame en weerbestendige coating. De grillmeester rust in een metalen standaard en heeft een greep van bamboe.

De keramische oven kan hoge temperaturen aan (tot 370 °C) en is hierdoor geschikt voor het aanbraden van steaks. Daarnaast kan je ook nog eens ‘pullled pork’ maken als een baas omdat de Kamado geschikt is voor het langzaam garen van vlees!

De Buschbeck Kamado beschikt over een grillrooster van 13 inch (Ø27 cm) waardoor er een goed en groot genoeg stuk vlees op past. Om het af te maken kun je de temperatuur gemakkelijk regelen via de luchtsleuf op de barbecue en heeft hij een temperatuur meter!

Een toffe barbecue voor een kleine prijs

Je hebt ook nog eens geluk met de prijs! Je scoort de puike grillkoning voor een kleine 139,- eurootjes! Je hebt nog keuze uit de kleuren zwart, groen of rood! Ga deze Pasen dus lekker barbecueën in plaats van ontbijten of standaard brunchen. Meer informatie over de keramische bbq vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl deal: met deze keramische barbecue ben je klaar voor de zomer
Sluiten