Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 30 apr 2019

Lidl deal: lig er deze zomer als een koning bij dankzij dit toffe ligbed

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een heel tof ligbed gevonden bij de Lidl wat ideaal is voor de zomer. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Florabest ligbed

Helaas is het weer deze week niet zo lekker als het afgelopen paasweekend, maar toch gaan wij er vanuit dat het een zonnige zomer gaat worden! Daar moet je jezelf als moderne man natuurlijk op voorbereiden. Zorg voor een grote (gevulde) koelkast, een nette tuin, puike barbecue en een lekker ligbed! Dat laatste hebben we vandaag voor je in de aanbieding!

Lidl ligbed

Deze zomer lig jij er als een koning bij

De Lidl flikt het weer, de Duitse budgetsupermarkt zorgt ervoor dat jouw zomer net een stukje aangenamer wordt! Met dit tweepersoons ligbed van Florabest komt dat helemaal goed. Je ligt er als een koning bij dankzij het enorme ligvlak van 198 cm x 150 cm! Daarnaast ligt het ook nog eens lekker dankzij de prettig dragende textielbespanning.

Om het nog mooier te maken hoef je niet bang te zijn dat je levend verbrand op dit ligbed! De comfortkoning van Florabest heeft namelijk een handig UV (beschermingsfactor 80) bestendig zonnescherm! Om het af te maken is het bed weer en uv bestendig, heeft het 2 vloervriendelijke antislipvoeten en beschikt het bed over twee wieltjes waardoor je het makkelijk verplaatst!

Veel comfort voor een kleine prijs

Nog een fijn aspect van deze zomerklapper is zijn prijs! Je betaald namelijk maar 99.99,- voor het Florabest ligbed! Dit bewijst maar weer eens dat leuke tuinmeubelen niet de hoofdprijs hoeven te kosten! Interesse? Meer informatie vind je hier.

Toevallig nog op zoek naar een puike barbecue? Dan moet je deze keramische barbecue van de Lidl zeker overwegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl deal: lig er deze zomer als een koning bij dankzij dit toffe ligbed
Sluiten