Marlon Labrie
Marlon Labrie Stuff 20 mrt 2019

Lidl deal: gemakkelijk banden wisselen met deze draaislagschroefmachine

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een draaislagboormachine gevonden bij de Lidl die speciaal is ontworpen voor autobanden. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: accu draaislagschroefmachine

Mocht je deze zomer een grote roadtrip gaan maken met je maten of ga je toevallig je nieuwe camper opknappen? Dan je beter maar een beetje voorbereid te werk gaan! Moet je toevallig een wiel of een bandje verwisselen? Dan doe je dat met deze draaislagschroefmachine uiterst gemakkelijk.

Draaislagschroefmachine

Een band verwisselen alsof je in de pit staat

Met deze accu draaislagschroefmachine van Parkside verwissel jij als een volwaardige monteur een setje banden onder jouw trouwe vielerwieler. Daarnaast draai je uiterst gemakkelijk de bouten van de velgen aan zodat jij veilig onderweg bent naar jouw vakantiebestemming.

De schroefkoning is jouw ideale hulp en beschikt over een aantal handige snufjes. De accu-slagschroevendraaier heeft een geïntegreerde LED-werklamp, een traploos regelbare slag-/toerental en 5 instelbare draaimomenten (100 / 150 / 200 / 300 / 400 Nm). De schroefmachine heeft een krachtige 20V accu uit de ’20V familie’ en heeft ergonomisch design met antislipsoftgreep en een handige ceintuurclip.

Opladen is geen probleem voor deze jongen

Mocht deze jongen met een lege batterij komen te zitten dan laad je hem binnen no time op! De schroevendraaier wordt geleverd met een snellader die de schroefkoning binnen 80 minuten volledig oplaad. Mocht je meer Parkside gereedschap hebben, dan kun je deze accu ook voor die apparaten gebruiken.

Een handige tool voor weinig geld

Het fijne aan dit handige stuk gereedschap is naast zijn uitstekende prestaties zijn prijs. Je haalt deze handige draaislagschroefmachine voor het luttele bedrag van 69,99,- eurootjes in huis! Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl deal: gemakkelijk banden wisselen met deze draaislagschroefmachine
Sluiten