Lidl deal: lekker lang buiten blijven zitten met deze moderne tuinhaard

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een extra grote tuinhaard van Buschbeck gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Buschbeck tuinhaard Loki XL

Na zo’n geweldig weekend willen we allemaal maar één ding, zomer! De gehele zomer in de tuin bivakkeren, een beetje bijbruinen, bbq-en en dat allemaal onder het genot van een lekker biertje of goede wijn. Helaas moeten we nog even wachten op de zomer! Maar om jouw lente avonden wat beter te maken hebben wij een tuinhaard gevonden die jou lekker warm houdt en ook nog eens perfect in je tuin past.

Lidl tuinhaard

Een moderne tuinhaard

Deze robuuste tuinhaard is jouw ideale partner voor een zwoele lente/zomeravond. Hij heeft een modern design waardoor hij zeker niet misstaat in jouw tuin en de haard is relatief ligt waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

Daarnaast verhit de extra grote tuinhaard jouw tuin binnen no-time. De Loki XL is gemaakt van gelakt staal waardoor hij ontzettend snel een aangename warmte verspreid. Mocht je een echte ‘pyro’ zijn dan kan je jezelf helemaal uitleven, de tuinhaard is ideaal voor hout, briketten of kolen en heeft een lak die tot 600°C hittebestendig is.

Gemakkelijk in elkaar te zetten

Uiteraard krijg je een puik bouwpakket afgeleverd, maar dat is helemaal geen probleem. De vuurkoning is gemakkelijk in elkaar te zetten en heeft perfecte afmetingen. Hij is 115 cm hoog, 56 cm breed, 40 cm dik en heeft een gewicht van 16 kg! Hij is van alle gemakken voorzien, het enige wat jij hoeft te doen is hout in huis te halen en een goede fles whiskey!

Een hele fijne prijs

Je scoort deze puike aanwinst voor je tuin voor een hele fijne prijs. Hij kost namelijk maar 99,- eurootjes! Zo heb je voor een leuk bedrag een perfecte aanwinst voor de zomer in huis. De tuinhaard is vanaf 4 april te bestellen bij de Lidl-shop, meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl deal: lekker lang buiten blijven zitten met deze moderne tuinhaard
Sluiten