Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Hebbedingen 9 nov 2018

Action, Aldi, Lidl device deal: compacte en waterdichte Bluetooth speaker

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een heel fijn Bluetooth luidsprekertje voor je bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

Lidl: SILVERCREST Luidspreker met Bluetooth

Als je ergens met je vrienden aan het chillen bent is het natuurlijk logisch dat jullie daar een lekker muziekje bij willen horen. Dan is het natuurlijk een mogelijkheid om een nummertje aan te zetten op je telefoon, maar die geluidskwaliteit laat vaak te wensen over. Dan is deze leuke Bluetooth speaker van de Lidl wellicht de perfecte oplossing.

Lidl Bluetooth speaker

De luidspreker is lekker klein (8 x 8 x 4 cm) en daarom heel gemakkelijk mee te nemen. Je gooit hem zo in je tas om te gebruiken wanneer je maar wil. Ideaal voor onderweg dus. Je kunt je telefoon, tablet of computer verbinden via de Bleutooth of met een ouderwetse AUX-kabel. Daarnaast is de luidspreker ook nog waterdicht waardoor je altijd en overal muziek kunt luisteren. Nu zijn Bluetooth speakers die waterdicht zijn normaal behoorlijk prijzig, dat is in het geval van deze Lidl speaker gelukkig niet het geval. Voor slechts €29,99 is het luidsprekertje van jou. Het design is simpel maar stijlvol en de geïntegreerde Li-Ion accu biedt je tot aan vijf uur luisterplezier.

Silvercrest

Silvercrest is het zogenaamde elektronica-huismerk van de Lidl. We hebben de Bluetooth speaker zelf niet getest, maar volgens het merk zelf geeft hij een helder en krachtig geluid. Het merk heeft een reputatie van een stuk beter zijn dan je verwacht van een huismerk van de Lidl. Daarbij is een waterdicht boxje voor maar drie tientjes gewoon heel erg degelijk. Kopen? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: compacte en waterdichte Bluetooth speaker
Sluiten