Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 21 jan 2019

Lidl travel deal: maak de magie van de Formule 1 nu extra goedkoop mee

De meest befaamde en misschien wel spectaculairste raceklasse ter wereld is de Formule 1. Hypermoderne wagens die met ongekende snelheid en oorverdovend geluid de adrenaline door je lichaam laten gieren, daar moet je een keer bij zijn geweest toch? Dat is nu extra makkelijk te doen met een beetje hulp van de Lidl! Ga voor een prikkie naar de GP van Italië, Duitsland, Spanje of Oostenrijk en maak de F1 van dichtbij mee!

Zie je Formule 1 helden live in actie

Je kan het jaar dus nog lekkerder beginnen met het leuke vooruitzicht dat je deze zomer een tripje maakt naar één van de grootste race evenementen van het jaar! Je kan racehelden zoals Lewis Hamilton, Max Verstappen en Sebastian Vettel live in actie zien op bijvoorbeeld het legendarische Monza circuit.

Het hele weekend genieten

De echte Formule 1 diehards kunnen zich helemaal uitleven. De Lidl regelt haar zaken goed en stuurt je niet alleen voor GP op zondag naar één van de vier bestemmingen. Nee, je kan het gehele weekend terecht op het circuit. Van de trainingen tot aan de kwalificatie door naar de grote race, het hele weekend staat in het teken van snelheid, asfalt en verbrand rubber.

Vanaf 199,- euro zit jij al tussen het F1 geweld

Het bezoeken van een Grand Prix hoeft helemaal niet duur te zijn! Daar hebben onze vrienden van de Lidl wel voor gezorgd. Zo zit je (met eigen vervoer) al voor 199,- euro drie dagen in Milaan om de GP van Italië mee te maken. Daarnaast kun je al voor 209,- euro drie dagen naar de GP van Barcelona. Of je nu wil roadtrippen, vliegen of met de bus bij je bestemming aan wil komen, het kan allemaal! Hieronder hebben we de beste deals voor je uitgelicht.

GP van Italië: Maak een roadtrip naar Milaan en maak de de F1 vanaf 199,- euro mee op Monza! Meer info, vind je hier.
GP van Oostenrijk: Roadtrip naar Spielberg en geniet het hele weekend van F1 actie voor maar 309,- euro. Meer info, vind je hier.
GP van Duitsland: Bezoek met eigen vervoer het legendarische Hockenheim circuit en verblijf in Karlsruhe voor maar 399,- euro. Meer info, vind je hier.
GP van Barcelona: Met de eigen auto zit je voor 209,- op de tribune in Barcelona, met de bus voor 349,- en met het vliegtuig voor 749,- eurootjes. Voor ieder wat wils.

Uiteraard zijn er nog vele andere opties voor de vier Grand Prix. Alle reisopties vind je hier.

Helaas zal je het tijdens je trip zonder de grid girls moeten stellen, geniet hier daarom nog even van de allermooiste grid girls uit de Formule 1.

Reageer op artikel:
Lidl travel deal: maak de magie van de Formule 1 nu extra goedkoop mee
Sluiten