Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 3 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Lidl verwezenlijkt je droom met dit zwembad voor in je tuin

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een groot zwembad voor in je tuin gevonden bij de Lidl wat ideaal is voor de zomer. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl deal: Bestway zwembad

Nu het bloedhete weekend achter ons ligt en het kwik op de thermometers weer gedaald is, kunnen we eindelijk even afkoelen. Maar uiteraard komen er meer van deze hete dagen aan komende zomer. Op die dagen is even goed afkoelen natuurlijk hartstikke lekker. en dat doe je het liefst in eigen tuin, met vrienden en vriendinnen. Speciaal voor jou hebben we een perfecte deal bij de Lidl voor je gevonden. Je scoort deze week namelijk een enorm zwembad voor leuk geld.

Lidl zwembad

Ben je niet vies van een traditionele ‘poolparty’ dan is dit zwembad voor in je tuin jouw grote vriend deze zomer. Nodig je vrienden maar uit, want dit zwembad is groot genoeg voor een feestje. Met een diameter van 366 centimeter en hoogte van 84 centimeter is er genoeg plek voor jouw vrienden en vriendinnen, zodat jullie onder het genot van een pilsje lekker kunnen afkoelen.

Uiteraard wil je in de zomer zo lang mogelijk van je zwembad genieten, gelukkig helpt de Lidl je daar een handje mee. Zo krijg je een handig afdekzeil, waardoor er geen viezigheid in je zwembad terecht komt als je niet ligt te badderen en krijg je er een chloorverdeler bij die je zwembad schoont houdt. Ook krijg je er er een skimmer bij, die bladeren en viezigheid opzuigt. Met deze handige extra’s houdt jij dat zwembad in je tuin de hele zomer schoon.

Een groot zwembad in je tuin voor een kleine prijs

Deze ‘zomer must-have’ scoor je nu voor een tamelijk kleine prijs. Je betaalt namelijk nog geen honderd euro voor dit zwembad, 99,99 euro om precies te zijn. Interesse? Meer verkoopinformatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lidl verwezenlijkt je droom met dit zwembad voor in je tuin
Sluiten