Lidl komt met betaalbaar surfboard en SUP-board ineen

Hoewel het nog eeuwen lijkt te duren, begint de zomer toch al aardig dicht bij te komen. Uiteraard zijn wij de minste niet en proberen jouw zomer net wat beter te maken met toffe deals, van barbecues tot toffe tuinmeubelen, het komt allemaal voorbij. Vandaag hebben we iets anders in onze mars. Op deze zonnige woensdag hebben we een betaalbaar surfboard gevonden bij de Lidl, dat ook geschikt is als SUP-board. Altijd al willen surfen? Dit is je kans.

Lidl: allround surfboard

Je leest het goed, jij kan gewoon een surfcarrière starten bij de Duitse budgetsupermarkt die in alle waarschijnlijkheid wel bij je in de buurt te vinden is. De Lidl verkoopt namelijk een puik bordje waarmee jij als beginner of gevorderde lekker golfjes mee kan pakken in de Nederlandse wateren. Scheveningen (video) en en Texel lenen zich daarvoor met de juiste weersomstandigheden perfect.

Lidl surfboard

Ook geschikt als SUP-board

Het surfboard is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde surfer. Dit komt door zijn fijne ‘Malibu’ vorming en zijn drie meegeleverde vinnen. Het board is lekker stabiel en is daardoor ook geschikt als SUP-board. De stabiliteit dankt het SUP-board/surfboard aan zijn materialen. Hij is gemaakt van schuim, polyester en glasweefsel. Hierdoor is het board iets zwaarder dan ‘hard tops’, waardoor hij minder wankel is. Ideaal voor de beginnende surfers.

Fijne extra’s

Uiteraard zorgt de Lidl goed voor jou en je surfboard. Je krijgt er namelijk een handige beschermhoes bij zodat jou board altijd veilig is opgeborgen en lekker lang mee kan gaan. Daarnaast neem je hem ook nog eens gemakkelijk mee. Een ander leuk puntje is het uiterlijk. Het surfboard ziet er dik uit door zijn strakke graphics. Je gaat er niet beter van surfen, maar het oog wil ook wat natuurlijk.

Puike plank voor een lekkere prijs

Naast zijn uiterlijk en stabiliteit heeft dit surfboard nog een fijn aspect, dat is zijn prijs. Je tikt dit board namelijk voor een prikkie op de kop. Je betaald 299 euro voor deze zomerheld. Voor dat bedrag heb je een betrouwbare surfplank waar je nog vele zomers mee uit de voeten kan. Interesse? Meer informatie over het surfboard vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl komt met betaalbaar surfboard en SUP-board ineen
Sluiten