Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 25 feb 2019

Lidl device deal: een handige activity tracker van Silvercrest

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een activity tracker Silvercrest gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Silvercrest activity tracker

Een handige ‘fitwatch’ die jouw sportprestaties nauwkeurig vastlegt is natuurlijk super handig! Alleen kunnen die dingen soms gewoon best wel duur zijn! Honderd euro voor zo’n horloge is misschien wat te gek. Wij zijn de minste niet en hebben ons best gedaan om een goedkopere variant voor je te zoeken. We hebben een hele toffe activity tracker van Silvercrest gevonden.

Silvercrest activity tracker

Compact en vele opties

De kleine sportheld is jouw ideale fitness, hardloop of wandelpartner. De compacte datavreter heeft een klein digitaal scherm waar hij al jouw informatie en de tijd op laat zien. Meet met deze activity tracker al je sportactiviteiten: aantal stappen, afgelegde afstand, calorieverbruik, activiteitsduur en het bereiken van jouw ingestelde dagelijkse bewegingsdoel

Naast je activiteiten kun je ook je slaap laten registreren. De activity tracker registreert de bewegingsactiviteit tijdens de slaap en de slaapduur zo krijg je ook nog eens beter inzicht in je nachtleven. Om er nog een schepje bovenop te doen kun je ook je smartphone op de fitwatch aansluiten zodat je jouw berichten en belletjes ook doorkrijgt via je pols.

Een sterke accu en gratis app

De activity tracker heeft een onwijs sterke accu die maar liefst 15 dagen op stand-by mee kan gaan. Daarnaast heeft het spatwater dichte sporthorloge een handige sportcoach app waarmee jij al je informatie kan bijhouden via je telefoon.

Heel veel informatie voor weinig geld

Duur? Dat is deze jongen zeker niet! Je tikt de Silvercrest activity tracker voor 24.99,- op de kop bij een Lidl bij jou in de buurt of de Lidl-shop! Bestellen? Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: een handige activity tracker van Silvercrest
Sluiten