Stuff 9 jan 2019 Jan de Raab

Action, Aldi, Lidl device deal: bluetooth soundbar voor een scherpe prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de Sivercrest Stereo soundbar met Bluetooth bij Lidl gevonden. Een extreem goede soundbar die je voor amper 50 euro een ongekende muziekervaring geeft. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: ‘Wir schaffen das’

Een beetje muziekliefhebber gaat natuurlijk niet voor de goedkoopste oplossing. Kwaliteit is immers niet iets waar je over kunt onderhandelen. Het geluid van je favoriete artiest, tv-programma of film moet gewoon goed klinken. Gelukkig begrijpt de Lidl het dilemma van menig audio-junk. Onder het welbekende Duitse motto ‘Wir schaffen das’, brengt Lidl de meest optimale geluidservaring binnen het bereik van iedereen. Voor slechts vijftig euro loop je met een glimlach de winkel uit en ben je een hele vette gadget rijker.

Genieten van optimaal geluid zonder bedrading

De Silvercrest Stereo Soundbar is de perfecte aanvulling op je muziekset. Door de elegante vormgeving is deze eenvoudig te monteren en de twinitg Watt boxen geven je voldoende volume om optimaal te genieten. De soundbar is voorzien van bluetooth waardoor je deze eenvoudig aan je smartphone, tablet of laptop kunt koppelen. Ook het verbinden met de tv is kinderspel dankzij HDMI-ARC (Audio Return Channel), AUX-IN en de Line-IN (3,5-mm aux-ingang). Mocht dat nog niet genoeg zijn dan kun je de soundbar ook verbinden met een externe actieve sub-woofer.

Voor 49.99 ben je helemaal klaar

De Silvercrest Stereo Soundbar met bluetooth is nu al te koop bij Lidl. Voor exact 49.99 euro is het ding helemaal van jou en hoef je het enkel te verbinden met je smartphone. Snel naar de winkel of bestel hem hier online. In dat laatste geval heb je de soundbar binnen vijf werkdagen in huis.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: bluetooth soundbar voor een scherpe prijs
Sluiten