Reis in stijl met deze koffer, die ook je telefoon kan opladen

De nieuwste lijn koffers van het high-end merk Victorinox (ook bekend van de Zwitserse zakmessen) zijn wel heel luxe. Denk aan een reiskoffer van 34 liter, uitgerust met een multitool, USB-oplader en ritsen die bestand zijn tegen diefstal. Dit is ideaal voor de man die veel onderweg is.

Als jij een frequente vlieger bent, kun je het beamen: een telefoon opladen op het vliegveld is een drama. Vitorinox heeft daar een oplossing voor bedacht, door een USB-lader te verwerken in de koffer. De Lexicon Global collectie bestaat in totaal uit twee koffers. Een hardcover ruimbagage koffer van 34 liter en een carry-on model van ook 34 liter. Beide koffers hebben hun voordelen.

In de zachte carry-on kun je kreukvrij een pak opbergen en breidt de koffer zich enigszins uit naarmate hij voller raakt. Nooit meer een excuus om met een gekreukeld pak te lopen. Deze feature ontbreekt echter in de luxere hardcover variant. Die maakt het goed met een multitool waarin je een pennetje voor de Samsung Note telefoon serie vindt, een pin waarmee je de simkaart kunt verwijderen en natuurlijk de USB-oplader.

De hardcover is ook beter beschermd tegen diefstal. De rits is verstevigd, waardoor je er niet gemakkelijk met een dun, scherp object doorheen prikt en dankzij het TSA-combinatieslot kun je veilig op reis. Victorinox heeft zelfs met je meegedacht over het inpakken. Met een hoop zijvakken en steekmapjes kun je gemakkelijk al jouw bagage scheiden en indelen. Meer info, vind je hier. 

Reageer op artikel:
Reis in stijl met deze koffer, die ook je telefoon kan opladen
Sluiten