Wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton laat de bloedmooie Gigi Hadid flink gillen

Na zijn overtuigende overwinning in Spanje stond Lewis Hamilton ook afgelopen weekend weer op het podium. Hij stuurde zijn Mercedes vakkundig door de smalle straten van Monaco. Alleen de oppermachtige teamgenoot van Max Verstappen, Daniel Ricciardo, en Sebastian Vettel moest hij voor zich dulden. De viervoudig wereldkampioen is een nu al legendarische coureur en dat heeft ook Gigi Hadid aan den lijve ondervonden.

Het bloedmooie model met Nederlandse roots stapte onlangs namelijk in de auto met de Britse Formule 1 coureur. In eerste instantie nam de blonde schone zelf plaats achter het stuur en nam ze Lewis Hamilton mee voor een rondje. De nummer één in de WK-stand is zichtbaar onder de indruk van de stuurmanskunsten van Gigi Hadid, maar het wordt pas echt leuk als de meester zelf plaatsneemt achter het stuurwiel.

Gigi Hadid scheurt rond met Lewis Hamilton

Lewis Hamilton houdt niet in en stuurt zijn Mercedes met een duizelingwekkende snelheid over het circuit. Zoals je in de video kunt zien en vooral horen is Giga Hadid er wel van overtuigt dat de kopman van Mercedes één van de, zo niet dé beste, coureur is van dit moment.

Reageer op artikel:
Wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton laat de bloedmooie Gigi Hadid flink gillen
Sluiten