Leonardo DiCaprio deelt nieuwe poster van nu al legendarische Tarantino-film

Er zijn dit jaar vele toffe films om naar uit te kijken. Eén daarvan is natuurlijk het nieuwe meesterwerk van de grote Quentin Tarantino. De welbekende regisseur slaagt er altijd in om unieke films met een epische cast te maken en Once Upon a Time in Hollywood gaat daarop geen uitzondering zijn. De eerste bewegende beelden laten nog even op zich wachten, maar hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio is al wel zo vriendelijk geweest om een nieuwe filmposter te delen.

Op de foto die hij via Twitter deelde, zien we Leo zelf samen met Brad Pitt. Zij spelen de twee heren om wie het verhaal draait, maar ze zijn zeker niet de enige grote namen binnen de cast. IMDb leert ons namelijk dat ook Margot Robbie, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Al Pacino, Damian Lewis, Kurt Russell en Luke Perry te zien gaan zijn in deze nu al legendarische film.

Leonardo DiCaprio on Twitter

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

Leonardo DiCaprio in de nieuwe Pulp Fiction

Quentin Tarantino vergelijkt de film zelf met zijn beste film tot nu toe: Pulp Fiction. “Dit is waarschijnlijk de film die het dichtste bij Pulp Fiction komt. Er zijn twee hoofdpersonages en daarnaast een groot aantal interessante ondersteunende karakters,” aldus Quentin Tarantino. Dat belooft veel goeds en ook Leonardo DiCaprio liet eerder al weten dat dit een fantastische film gaat worden.

“Ik ben echt enorme enthousiast over de nieuwe Tarantino film. Ik heb het script gelezen en het is één van de beste scripts die hij ooit geschreven heeft,” is wat Leo er over te zeggen had. Alles lijkt er dus op te wijzen dat we deze zomer een nieuwe meesterwerk van Tarantino mogen verwelkomen.

Verhaal en releasedatum Once Upon a Time in Hollywood

Deze zal zich gaan afspelen in 1969. De tijd van flowerpower en Woodstock, maar ook van sekteleider Charles Manson. Samen met de zogenaamde Manson Family pleegde hij meerdere moorden. Het bekendste slachtoffer was actrice Sharon Tate en zij zal in de film gespeeld gaan worden door Margot Robbie. Deze foto’s bewijzen dat dit een uitstekende keuze is.

Once Upon a Time in Hollywood verschijnt op 26 2019 juli in de bioscoop.

Esquire

Reageer op artikel:
Leonardo DiCaprio deelt nieuwe poster van nu al legendarische Tarantino-film
Sluiten