Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 1 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Lenny Kravitz is nieuw gezicht Saint Laurent en de stijl druipt ervan af

Lenny Kravitz is het nieuwe gezicht van het modelabel Saint Laurent. De campagnebeelden van de collectie voor de herfst- en wintercollectie 2020 zijn onthuld en de stijl druipt ervan af.

Vorig jaar pakte Saint Laurent uit met niemand minder dan Keanu Reeves. Alles wat je als man wil zijn, straalde de Matrix-acteur uit in deze campagne. En net toen we dachten dat het niet stijlvoller kon, verschenen de nieuwe campagnefoto’s van Lenny Kravitz. Wat blijft deze muzikant toch een onnoemelijk groot stijlicoon.

Foto’s: Lenny Kravitz voor Saint Laurent

Mocht je behoefte hebben aan een dosis stijlinspiratie voor de komende tijd, bekijk dan deze foto’s en sla ze voorgoed op in je referentiekader.

Lenny Kravitz, saint laurent, nieuwe gezicht, campagne, foto's
(Afbeelding: YSL)
Lenny Kravitz, saint laurent, nieuwe gezicht, campagne, foto's
(Afbeelding: YSL)
Lenny Kravitz, saint laurent, nieuwe gezicht, campagne, foto's
(Afbeelding: YSL)

Uit de nieuwe Saint Laurent-campagne met Lenny Kravitz kunnen we opmaken dat de panterprint, zoals we vorig jaar al voorspelden, nu echt gaat doorbreken in de herenmode. Daarnaast is een andere trend duidelijk zichtbaar in de nieuwe collectie: de jazzmuzikant-stijl.

Nog even wachten op de nieuwe collectie

Maar eigenlijk moeten we de nieuwe collectie van Saint Laurent helemaal niet onderverdelen in hokjes en trends, daar zijn de items te eigen voor. Het is nog even wachten op de lancering van de herfstcollectie. Bekijk hier de zomercollectie, die ook heel lekker is.

Voor de piepjonge generatie: Lenny Kravitz is een zanger, gitarist en acteur. De Amerikaan scoorde wereldwijd hits met nummers als Let love rule (1989), Always on the run (1991), It ain’t over ’til it’s over (1991), Are you gonna go my way (1993) en I’ll be waiting (2007). Minder bekend, maar zeker niet minder briljant, is zijn gastoptreden in 1992 tijdens een concert van Guns N` Roses. Kijk, luister en geniet.

Zoë Kravitz is zijn dochter. Zij gaat Catwoman spelen in de nieuwe Batman-film The Batman. Lees en bekijk hier meer.

Check ook deze zinnenprikkelende campagne van Amber Heard voor Yves Saint Laurent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lenny Kravitz is nieuw gezicht Saint Laurent en de stijl druipt ervan af
Sluiten