Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 6 okt 2020

De LEGO x LEVI’S collectie is te koop en direct te personaliseren

Onlangs bracht Adidas samen met de bekendste speelgoedfabrikant uit Denemarken deze sneakers op de markt. Nu is er een gloednieuwe LEGO x Levi’s modecollectie, die je kunt personaliseren met bouwsteentjes.

Vorig jaar sloeg Levi’s de handen ineen met Star Wars. Dat leverde geniale fashion-items op voor fanboys als wij. Nu flikt het Amerikaanse modemerk hetzelfde, maar dan met LEGO. Niet anders te omschrijven dan draagbare kunst.

LEGO x Levi’s spijkerjas

De collectie bestaat uit een aantal klassiekers, waaronder een speciale editie van het iconische Levi’s spijkerjack. De details zijn rijkelijk aanwezig. Check alleen al de gekleurde knoopjes. Op de linkerborstzak zit een bouwplaatje, die je zelf kunt personaliseren met LEGO. De spijkerjas, Vintage Fit Trucker genaamd, kost je 129,95 euro.

spijkerjas, lego, levi's
(Afbeelding: LEVIxLEGO)

Maar er is meer, veel meer. Op een paar T-shirts en accessoires na zijn alle items uit de LEGO x Levi’s modecollectie te personaliseren.

Personaliseer je 501

Zo ook de iconische jeans Levi’s 501. Onder de broekzak en boven de rechter achterzak zitten bouwplaatjes die je kunt versieren met LEGO-dots. Net als de spijkerjas koop je de 501 voor 129,95 euro.

lego, levi's, collectie, 501 jeans
(Afbeelding: LEVIxLEGO)

De flexibele LEGO-bouwplaatjes zijn speciaal ontwikkeld voor de samenwerking met Levi’s. Je krijgt compatibele dots bij je kleding geleverd en die kun je op de Nederlandse website van de speelgoedfabrikant nog eens extra bijbestellen. De kledingcollectie bestaat verder uit hoodie’s, T-shirts, petjes, een heuptasje, sweaters, longsleeves, mutsen en nog een paar accessoires. Bekijk hieronder een compilatie en shop de complete collectie hier.

lego, levi's, hoodie
(Afbeelding: LEVIxLEGO)
(Afbeelding: LEVIxLEGO)

Terug naar Star Wars, waar Levi’s vorig jaar een collectie mee uitbracht. Je kent waarschijnlijk de LEGO-versie van de Millennium Falcon al, nu is er ook een bouwset waarmee je Baby Yoda in elkaar zet. Lees en bekijk hier meer.

Check ook: Star Wars-gekte in modeland: 5 unieke collaboration collecties

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De LEGO x LEVI’S collectie is te koop en direct te personaliseren
Sluiten