Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 16 sep 2020

Adidas onthult LEGO x ZX 8000 sneakers in sublieme schoenendoos

Wauw. Adidas en LEGO hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat is een paar heerlijke ZX 8000 sneakers in een nog veel lekkerdere schoenendoos.

Er zijn de laatste jaren zo veel collaborations in de modewereld dat niemand er meer van opkijkt. Maar soms komt er iets voorbij dat simpelweg te mooi is om waar te zijn. Met de LEGO x Adidas ZX 8000 sneakers komt een jeugddroom van heel veel mensen uit.

LEGO x Adidas ZX 8000 sneakers

Er zit bijna te veel goeds in deze samenwerking, maar laten we beginnen met de schoenen zelf. De LEGO x ZX 8000 sneakers zijn onderdeel van het A-ZX project van Adidas. Dat project bestaat uit collaborations met onder meer Overkill, Atmos, Juventus en ontwerper Sean Wotherspoon. Laatst genoemde is betrokken bij het LEGO-project en hij was dan ook de eerste die de foto’s deelde op Instagram.

Alles aan de Adidas-schoenen ademt LEGO. Dat begint bij het lipje op de tong en als je beter kijkt zie je overal details. Zo bestaat de veter-tag uit een bouwsteentje, beschikken de ZX 8000 sneakers over de bekende primaire kleuren en valt er nog veel meer te ontdekken.

Schoenendoos van bouwsteentjes

Minstens even bijzonder als de schoenen zelf is de schoenendoos. Je krijgt de LEGO x Adidas ZX 8000 sneakers geleverd in een schoenendoos van bouwsteentjes. Ook krijg je er een minifiguurtje van Sean Wotherspoon bij. Zo lijkt de doos vol te zitten met nog een paar verrassingen, als je door de de foto’s in de onderstaande post swipet.

De LEGO ZX 8000 sneakers zijn vanaf 25 september te koop voor een verwachte verkoopprijs van 130 euro. Hou deze pagina van het Adidas A-ZX project in de gaten, want we vermoeden zo maar dat deze schoenen straks als zoete broodjes over de toonbank vliegen. Tot dan kun je slechts watertandend kijken naar de foto’s.

lego, adidas, zx8000 sneakers, a-zx series
(Afbeelding: ADIDASxLEGO)
lego, adidas, zx8000 sneakers, a-zx series
(Afbeelding: ADIDASxLEGO)
(Afbeelding: ADIDASxLEGO)
lego, adidas, zx8000 sneakers, a-zx series
(Afbeelding: ADIDASxLEGO)

👟 Check ook: Vans brengt ode aan The Simpsons met nieuwe collectie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adidas onthult LEGO x ZX 8000 sneakers in sublieme schoenendoos
Sluiten