LeBron James showt Tune Squad-tenue Space Jam: A New Legacy

De Amerikaanse basketballer LeBron James heeft het nieuwe tenue gepresenteerd waarin hij de Tune Squad vertegenwoordigt in Space Jam: A New Legacy.

Terwijl LeBron James in de NBA-bubbel met de titel te pakken met de LA Lakers, is zijn film Space Jam: A New Legacy in post-productie gegaan. De filmopnames zitten erop, nu moet alles nog even tot één geheel gesmeed worden. Het is wachten op de trailer, maar de marketingmachine is al aan het draaien.

LeBron James presenteert tenue Tune Squad

TMZ deelde afgelopen zondag een audiofragment van LeBron James, waarin hij de crew van Space Jam: A New Legacy bedankte. Ook vermeldde de entertainmentwebsite dat de nieuwe look van de Tune Squad nogal kleurrijk is. Vandaag bevestigde de basketballer dat, door het tenue te presenteren.

In de teaser kondigt Maverick Carter het nieuwe tenue aan. De zakenman en mediapersoonlijkheid is sinds 2006 de zakelijk manager van LeBron James en heeft al behoorlijk wat projecten op poten gezet. Zo regelde hij dat de basketballer grootaandeelhouder werd van Liverpool F.C.en was hij betrokken bij verschillende films en series. Het nieuwste project is Space Jam: A New Legacy.

Space Jam: A New Legacy

A New Legacy is de opvolger van de originele Space Jam-film uit 1996, met Michael Jordan in de hoofdrol. Nu is LeBron James de grote man. Naast hem bestaat de cast uit onder anderen acteur Don Cheadle en actrice Sonequa Martin Green. Ook de Loony Tunes-karakters Bugs Bunny, Lola Bunny en Daffy Duck zijn verzekerd van een rol in de film.

Over het plot van Space Jam: A New Legacy is nog niet veel bekend. Duidelijk is dat een team van NBA-sterren en Loony Tunes het met de Tune Squad in dit nieuwe tenue opnemen tegen een stel buitenaardse wezens (Monstars). Welke andere basketballers meedoen, is niet bekend. De film moet 16 juli 2021 in première gaan, precies 25 jaar na het origineel.

Check ook: De oversized pakken en 90’s outfits van Michael Jordan in The Last Dance

Reageer op artikel:
LeBron James showt Tune Squad-tenue Space Jam: A New Legacy
Sluiten