Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Auto's & Motoren 22 jan 2019

De beste leaseauto: 5 stijlvolle en betaalbare sedans om te leasen

De beste leaseauto's voor een schappelijke prijs

Een nieuwe auto kopen is voor veel mensen financieel bijna niet meer te doen. De prijzen in Nederland schieten omhoog. Het is dan ook niet zo gek dat de verkoop van nieuwe auto’s enigszins terugloopt en de verkoop van tweedehands auto’s juist stijgt. Maar er is ook nog een derde optie en dat is het leasen van een auto. De vraag is alleen: welke leaseauto past bij jouw wensen?

Een auto leasen heeft verschillende voordelen. De belangrijkste is natuurlijk dat je niet in één keer je nieuwe bolide hoeft af te rekenen. Verder worden veel taken uit handen genomen door de leasemaatschappij zoals de verzekering en het onderhoud. Natuurlijk zijn er ook nadelen. Zo wordt je nettoloon lager en moet je goed opletten met privé kilometers.

Ondanks de nadelen is het voor veel mensen alsnog zeer interessant om voor een leaseauto te gaan, maar welke gaat het worden? Wij gaan je helpen bij het maken van deze keuze. Iedere week verdiepen we ons in een type auto en zetten de beste opties om te leasen op een rij. Deze week zijn we op zoek gegaan naar stijlvolle sedans met een niet al te hoog maandbedrag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beste leaseauto: 5 stijlvolle en betaalbare sedans om te leasen
Sluiten