Jan
Jan Stuff 30 jan 2019

Leaos Solar: de eerste elektrische fiets op zonne-energie

Nederland is van oudsher een fietsland. Met name de elektrische fiets wint jaarlijks aan populariteit. De tijd dat de e-bike enkel voorbehouden was aan ouderen vanwege de trapondersteuning ligt achter ons. De moderne elektrische fiets is het toonbeeld van innovatie en technische vooruitgang. In dat kader gaat de Leaos Solar hoge ogen gooien. Deze elektrische fiets is niet alleen een lust voor het oog, maar ook extreem duurzaam.

Duurzaam elektrisch fietsen op de Leaos Solar

De elektrische fiets combineert hightech toepassingen met een subliem design. Door de toepassing van zonne-energie wordt de accu gewoon tijdens het fietsen opgeladen. Zo is de kans minimaal dat je onderweg met een lege accu komt te staan.

Met gemiddeld gebruik van circa vijftien kilometer per dag hoef je de Leaos nooit via het stopcontact op te laden, je accu wordt gewoon opgeladen door middel van het zonlicht. Je kan zelf controleren hoe je accu er aan toe is via de display. Mocht er onvoldoende zonlicht aanwezig zijn, dan kun je de accu van deze elektrische fiets alsnog via het lichtnet opladen.

leaos-solar elektrische fiets

Maak de Leaos Solar geheel naar wens

Via de website van Leaos kun je jouw nieuwe, duurzame elektrische fiets bestellen. Je kunt dan via de speciale configurator de e-bike helemaal naar wens samenstellen. Ideaal als je dus allerlei accessoires wenst zoals een mooie, unieke leren tas. Liever eerst een proefrit maken? Meld je dan bij een van de vele dealers. Reken wel op een behoorlijke instapprijs, maar daar krijg je dan ook heel veel voor terug.

Leaos Solar

Reageer op artikel:
Leaos Solar: de eerste elektrische fiets op zonne-energie
Sluiten