Lando Norris en Daniel Ricciardo geven hilarisch voorproefje op volgend jaar

Het lijkt erop dat het Formule 1 seizoen van 2021 net zo spannend gaat worden als het huidige seizoen, en dat is geen positief iets. We gaan volgend jaar gewoon met dezelfde auto’s racen, dus je hoeft geen grote verrassingen te verwachten. Teams kunnen wel doorontwikkelen, maar grote sprongen gaan er niet gemaakt worden. De coureurs zullen het verschil moeten maken. Op dat punt ziet het er goed uit voor McLaren. Zij hebben met Lando Norris en Daniel Ricciardo namelijk een droom duo.

Op het circuit bewijzen beide heren dat ze goed in vorm zijn. Lando Norris verslaat bijna wekelijks zijn ervaren teamgenoot Carlos Sainz, die na dit seizoen naar Ferrari vertrekt. Het stoeltje dat daardoor vrijkomt zal volgend jaar warm gehouden worden door de Australische billen van Daniel Ricciardo. De oud-teamgenoot van Max Verstappen doet het op dit moment heel aardig bij het team van Renault.

Lando Norris verstoort interview Daniel Ricciardo

McLaren heeft met Lando Norris en Daniel Ricciardo dus een uitstekend rijdersduo voor volgend jaar. Op de baan, maar ook daarnaast. Op de lijst met meest sympathieke en populaire Formule 1 coureurs staan deze mannen namelijk bovenaan. Geen enkele andere coureur komt bij dit hilarische duo in de buurt. Dat is nu al het geval, maar straks zitten ze dus ook nog samen bij McLaren.

De twee zoeken elkaar, ook nu ze nog voor concurrerende teams rijden, regelmatig op. Dat zorgde in het verleden al voor hilarische momenten en ook afgelopen weekend in Silverstone was het weer raak. Daniel Ricciardo was tijdens een interview met Jenson Button van Sky Sports aan het vertellen over zijn race toen net Lando Norris voorbijkwam. De jonge Brit werd bij het gesprek betrokken en al snel ging het over hoe hij ingehaald werd door zijn toekomstige ploeggenoot.

Zoals je hierboven kunt zien volgde een hilarische discussie waarin vooral Daniel Ricciardo probeert om Lando Norris op de kast te krijgen. Dat lukt hem uitstekend, want na een paar slechte excuses tikt de talentvolle Engelsman het petje van Daniel Ricciardo van zijn hoofd en loopt snel weg. Dit zijn dus de plagerijtjes die we volgend jaar veel vaker gaan zien en wij kunnen niet wachten.

‘Meesterwerk’ met Lando Norris en Daniel Ricciardo

En we zijn daarin zeker niet de enige. Het filmpje ging al snel viral en het duurde niet lang voordat er ook hele artistieke reacties voorbij komen. De absolute winnaar op dat gebied was Twitteraar LitzelArt. Hij/zij maakte namelijk deze briljante tekening van Daniel Ricciardo en Lando Norris.

Wordt McLaren een titelkandidaat?

McLaren gaat met hun nieuwe rijdersduo een mooi seizoen tegemoet en dat is nog niet alles. De Britse renstal is namelijk ook het enige team dat in 2021 wél met een flinke update aan de start verschijnt. McLaren neemt namelijk afscheid van de Renault motoren en stapt over op de beste krachtbron van dit moment, namelijk die van Mercedes.

Lees ook: dit verdient Formule 1-coureur Max Verstappen in 2020

Reageer op artikel:
Lando Norris en Daniel Ricciardo geven hilarisch voorproefje op volgend jaar
Sluiten