Laatste kans: Netflix schrapt deze week 8 topfilms en documentaires

Netflix voegt vrijwel dagelijks nieuwe series en films aan zijn aanbod toe. Helaas worden er ook wekelijks grote titels geschrapt, waaronder dit keer legendarische films als The Godfather Part II.

Laatste kans op Netflix

Vooral deze week is het flink raak op filmgebied, met zowel Oscar-toppers als documentaires die het onderspit moeten delven. Dit is je laatste kans om de volgende 8 films nog snel te checken!

The Godfather Part II – 11 september

The Godfather Part II is een van de films die je eigenlijk gewoon gezien moet hebben, al was het maar om de legendarische status die deze film heeft. In dit tweede deel volgen we de jonge Vito Corleone, die zich na zijn jeugd in Sicilië weet op te werken tot een machtige gangster in New York. Zijn zoon Michael is aan het einde van de jaren vijftig zo mogelijk nog ambitieuzer dan zijn vader, maar ondertussen rukt de concurrentie ook op. Ja, deze films zijn wellicht ietwat traag voor de moderne kijker, maar alleen al de fantastische acteerprestaties maken het je tijd meer dan waard.

The Godfather Part II – Trailer

This brilliant companion piece to the original The Godfather continues the saga of two generations of successive power within the Corleone family. Coppola tells two stories in Part II: the roots and rise of a young Don Vito, played with uncanny ability by Robert De Niro, and the ascension of Michael (Al Pacino) as the new Don.

Despicable Me en Despicable Me 2 – 11 september

Ja, dit zijn die gele beestjes die je overal gek maken, de Minions. Illumination Entertainment maakt niet kunst op de manier die we van Pixar gewend zijn. Hun films zijn vooral gericht op kinderen, lekker simpel en vooral niet te duur om te maken. Verwacht dus niet de innovatie op het gebied van animatie die andere studio’s demonstreren, maar voor een verloren avondje zijn de Despicable Me films prima hersenloos vermaak.

Despicable Me Official Trailer #1 – (2010) HD

Despicable Me Movie Trailer – watch all clips http://j.mp/AdIZg3 click to subscribe http://j.mp/sNDUs5 Watch more Family and Animation videos to get all the best content that’s fun for all ages. Best Animated Movie Clips http://bit.ly/2a9DaSm Best Family Movie Clips http://bit.ly/2a18bZK A family of tourists discovers that the Egyptian pyramid they’re visiting is a fake.

Notting Hill – 11 september

Och, de romcom der romcoms gaat van Netflix verdwijnen. Dan hebben we het natuurlijk over Notting Hill, met Hugh Grant en Julia Roberts. Een jonge en weinig succesvolle Britse boekverkoper die verliefd wordt op een beroemde Amerikaanse actrice. De kans dat je deze film al gezien hebt is gigantisch, maar Notting Hill is gelukkig zo’n film die je eindeloos opnieuw kunt kijken. Al was het maar om even in het sfeertje te duiken…

Notting Hill – Trailer

Anna Scott (Julia Roberts) is the world's most famous movie star. William Thacker (Hugh Grant) owns a travel bookstore in the quaint neighbourhood of Notting Hill. When their paths cross, the couple comes to face the ultimate question: can two people fall in love with the whole world watching?

Wanted – 11 september

Tijd voor belachelijke doch uiterst vermakelijke actie! De vader van Wesley, een depressieve kantoorbediende, blijkt een vermoorde huurmoordenaar te zijn. Dat wordt hem verteld door de baas van de bende huurmoordenaars waar zijn vader lid van was. Wesley blijkt een talent te zijn en wordt al snel een belangrijk lid van de clan. Kan hij wraak nemen op de moordenaars die zijn vader omlegden? Reken op een hoop Angelina Jolie en kogels die midden in de lucht van richting kunnen veranderen.

Wanted Official Trailer #1 – Morgan Freeman Movie (2008) HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Wanted Trailer – Directed by Timur Bekmambetov and starring James McAvoy, Morgan Freeman, Terence Stamp, Thomas Kretschmann, Common.

King Arthur: Legend of the Sword – 12 september

Guy Ritchie heeft in het verleden fantastische films gemaakt, maar King Arthur: Legend of the Sword was een flinke misser. Het is geen gedrocht, maar zowel qua box office als qua inhoud is het niet het epische meesterwerk dat ons destijds werd beloofd. Maar ach, zo op Netflix is het een prima film om te checken. Charlie Hunman en Jude Law die met zwaarden in een middeleeuwse setting zich een weg door vijanden hakken? Daar kun je ons voor wakker maken.

King Arthur: Legend of the Sword – Official Trailer [HD]

Charlie Hunnam stars in KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD, directed by Guy Ritchie – in theaters May 12, 2017. — Acclaimed filmmaker Guy Ritchie brings his dynamic style to the epic fantasy action adventure “King Arthur: Legend of the Sword.”

George Harrison: Living in the Material World – 14 september

Tot slot verdwijnen er helaas ook twee ijzersterke muziekdocumentaires van Netflix. Als eerste George Harrison: Living in the Material World. Regisseur Martin Scorsese volgt de jonge Beatle aan de hand van nooit eerder vertoonde opnames. Ook zijn rijke solo-carrière en band met het spirituele komt aan bod. Een mooi overzicht van een intrigerend leven.

George Harrison Living In The Material World (2011) Trailer – New York Film Festival NYFF

Now Playing at the New York Film Festival http://www.filmlinc.com/nyff2011 George Harrison: Living in the Material World is an upcoming BBC documentary film, directed by Martin Scorsese. Based on the life of George Harrison, it is scheduled to be released in the United Kingdom in 2011.

Foo Fighters: Back and Forth – 14 september

Dave Grohl klom in de jaren negentig achter de drums van Nirvana vandaan, om na de dood van Kurt Cobain zijn eigen band te starten. Dan hebben wet het natuurlijk over de Foo Fighters. In deze heerlijk rauwe muziekdocumentaire neemt Grohl je mee door de tumultueuze beginjaren van de band, evenals het latere werk. Daarbij worden ook de (verrassend vele) dieptepunten die de band doormaakte niet geschuwd.

Foo Fighters: Back And Forth – Trailer HD

Foo Fighters documentary “Back And Forth” trailer.

Reageer op artikel:
Laatste kans: Netflix schrapt deze week 8 topfilms en documentaires
Sluiten