Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 24 mrt 2020

Netflix dropt knallende La Casa de Papel seizoen 4 teaser

Als je fan bent van La Casa de Papel, dan staat 3 april waarschijnlijk rood omcirkeld in je agenda. Op die dag gooit Netflix namelijk het vierde seizoen van de razend spannende Spaanse serie online. Om alvast in de stemming te komen, is er vandaag een nieuwe teaser verschenen.

Met een speelduur van slechts veertig seconden is hij niet lang, maar daarom niet minder intens. In de teaser wordt afgeteld van tien naar nul. Waarom? Omdat het nieuwe seizoen van La Casa de Papel over tien dagen op Netflix gaat verschijnen.

Precies wat de fans willen zien

Het aftellen gaat gepaard met verschillende fragmenten, en dat is een feest der herkenning voor de fans. Zwaarbewapende politie eenheden, rode overalls, Dali maskers en natuurlijk de nodige bekende gezichten. Kortom, alles wat je nodig hebt om in de stemming te komen voor seizoen vier.

Dat belooft dus weer een heerlijke seizoen te gaan worden, waarin we hopelijk ook antwoorden gaan krijgen op een aantal vragen. Het derde seizoen van La Casa de Papel had namelijk nog wel een paar losse eindjes. Kortom, genoeg om naar uit te kijken.

La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix

Het nieuwste seizoen verschijnt op 3 april in één keer online. Meestal gebeurt dit rond een uur of negen. Zorg dus dat je Netflix rond die tijd een keer refresht en dan moet het helemaal goed gaan komen.

In de tussentijd op zoek naar een toffe serie om te bingen op Netflix? Deze 27 series hebben allemaal een 100% score op Rotten Tomatoes en zijn dus zeker de moeite waard.

Reageer op artikel:
Netflix dropt knallende La Casa de Papel seizoen 4 teaser
Sluiten