Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 10 okt 2019

La Casa de Papel seizoen 4 al over een paar maanden op Netflix

Afgelopen zomer konden fans van La Casa de Papel eindelijk weer genieten van een nieuw seizoen van hun favoriete serie. Daar hebben ze wel even op moeten wachten, want tussen het tweede en derde seizoen zat ruim anderhalf jaar. Niet te doen natuurlijk en daarom hebben ze er bij Netflix wat meer druk achter gezet. Het gevolg is dat we al snel kunnen gaan genieten van seizoen vier.

Dat de opnames van La Casa de Papel seizoen vier al in volle gang waren wisten we al, maar dat het zo snel zou gaan, hadden we niet verwacht. Acteur Rodrigo de la Serna onthulde in een interview met het Argentijnse Cadena3 namelijk dat de opnames al afgerond zijn. Dit zou betekenen dat al het materiaal al op de snijtafel ligt.

La Casa de Papel seizoen 4 eerder dan verwacht

Het lijkt er dus op dat het vierde seizoen nog voor het einde van dit jaar klaar is om uitgezonden te worden. Natuurlijk kan Netflix ervoor kiezen om ‘em even op de plank te laten liggen, maar als we Rodrigo de la Serna mogen geloven, gaan ze dat niet doen. In hetzelfde interview onthulde de acteur die Palermo speelt namelijk dat seizoen vier al in januari 2020 te zien gaat zijn.

La casa de papel: Deel 3 | Officiële trailer | Netflix

Dit keer draait het niet om geld. Dit keer draait het om familie. La casa de papel: Deel 3. Vanaf 19 juli. Alleen op Netflix.

Dat komt als een behoorlijke verrassing, want het afgelopen seizoen (met voetballer Neymar) verscheen pas afgelopen zomer. Misschien is dit een goedmakertje van Netflix omdat we anderhalf jaar moesten wachten op seizoen drie van La Casa de Papel. Wat de reden ook is, fans zullen er ongetwijfeld erg blij mee zijn.

Exacte releasedatum op Netflix

De datum waarop La Casa de Papel terugkeert op Netflix is nog niet bekend, maar verschillende Spaanse media durven wel een gokje te wagen. Zij zijn het er unaniem over eens dat 18 januari de meeste logische datum is. Waarom? Nou, dat is precies een half jaar na de release van seizoen drie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

WANT

Reageer op artikel:
La Casa de Papel seizoen 4 al over een paar maanden op Netflix
Sluiten