Netflix deelt releasedatum van het 2e seizoen van ‘La Casa de Papel’

Als je ons een jaar geleden had verteld dat één van de beste series van 2017 uit Spanje zou komen, hadden we je voor gek verklaard. Toch is het zo. De razend spannende heist-serie La Casa de Papel nam ons in zijn wurggreep en liet niet meer los. We zijn dan ook maar wat blij dat Netflix nu bekend heeft gemaakt dat het tweede seizoen binnenkort te bingen is.

Seizoen twee gaat logischerwijze verder waar de vorige ophield. De groep criminele specialisten zit nog steeds vast in het Spaanse nationale munthuis, maar voor hoe lang nog? Kunnen de bankrovers uitbreken en zo 2,4 miljard euro buitmaken? En hoe gaat The Professor zijn gedachtenspelletjes voortzetten met detective Raquel Murillo?

La Casa de Papel seizoen 2 op Netflix

We gaan het zien vanaf 6 april, want op die dag verschijnt het tweede seizoen van La Casa de Papel. Nog even geduld hebben dus. Gelukkig kun je in tussentijd nog genoeg andere series en films kijken, want ook deze week is er weer veel moois op de streamingdienst verschenen.

https://www.manners.nl/netflix-update-week-13/

Ben je al helemaal bij? Dan raden we je aan om snel deze vier top-films gaan te gaan kijken, want ze gaan binnenkort van Netflix verdwijnen.

https://www.manners.nl/netflix-verwijdert-classics-die-je-nog-wil-moet-zien-nog-voor-het-einde-van-de-maand/

Reageer op artikel:
Netflix deelt releasedatum van het 2e seizoen van ‘La Casa de Papel’
Sluiten